Anul ăsta Moș Crăciun e Blogger

M-am gândit mult la titlul de mai sus, neștiind cum ar fi corect… Moș Crăciun e Blogger sau un Blogger este Moș Crăciun. 

Ambele aserțiuni sunt justificate, fiindcă un blogger, cu-o o inimă Urieșă, a inițiat un frumos proiect de suflet,  prin care Moș Crăciun vă ajunge în casele sărmane, aducând bucurie unor copii, unor vârstnici, reamintindu-le că Moșul există, reînviind spiritul Crăciunului, acel spirit, care nu înseamnă marea alergătură pentru  hrana trupului, ci bucuria din a dărui.

banner-craciun-blogger

M-am visat de multe ori moș Crăciun, am fost în fiecare an un mic mesager trimis de el, pentru că știți dragii mei, că moșul e bătrân, bătrân și  nu se poate descurca cu atâtea adrese, așa că și anul acesta îi voi sări în ajutor.

Mă voi alătura lui Traian Urieș și o voi face pe spiridușul, adunând repede, repede, ceea ce aș crede eu că poate bucura un copil. Eu cam știu ce, pentru că  în copilăria mea, am așteptat ani de-a rândul să-mi aducă Moșul o  punguță cu bomboane sau o păpușă adevărată.

Vă invit și pe voi să vă alăturați acestei lăudabile inițiative. Gestul nostru, al fiecăruia dintre voi, va aprinde cele mai frumoase luminițe din seara Crăciunului. Lumina din ochii unui copil fericit!

mos_craciun_exista

 

.

3 thoughts on “Anul ăsta Moș Crăciun e Blogger

  1. Mulțumesc mult, Maya, ești binevenită. Ca atunci când am făcut lumină în casele unor oameni, hai și acum să facem bucurie în sufletele unor copii mici sau mari.

  2. Marius- Sunt flori care nu au spini! Le apara doar frumusetea lor! on said:

    Sigur voi face lumina Maya, desi la mine va fi intuneric si tu imi vei bloca ca de obicei mesajul!

  3. Pingback: Anul ăsta Moș Crăciun e Blogger - Blog

Leave a Reply