Amintiri din viitor

abdcomputers-150x150

Am visat din totdeauna să zbor, să plutesc în imensitatea albastră, să am un aparat de fotografiat, să imortalizez de sus covorul dungat al pământului, firul albastru al unui râu sau verdele pădurilor urcând până aproape de piscurile albite ale Ceahlăului.

dsc-0069_96564400

 

Dacă m-aș întoarce în timp, undeva pe la sfârșitul anului 1814, m-aș regăsi  pe un deal de la marginea Iașului făcând ultimele pregătiri pentru primul zbor cu balonul ce va avea loc în 1815.

 

M-am întors special pentru acest moment, ceva mai devreme, pentru a avea timp să particip la ultimele pregătiri pentru împlinire unui vis, dintr-un alt secol, când deja balonul cu aer cald va face parte din istoria unor vremuri trecute, deschizătoare de drumuri,  inimaginabile în acel moment .  

Nu am uitat să-mi iau aparatul de fotografiat pentru a imortaliza în premieră imagini din imensitatea albastră.

Voi duce ca amintiri în secolului 22 și în  secolele următoare, fotografii ale vremurilor de altădată cu o atmosferă curată, pură, neatinsă de poluare. benq-aparat-foto-digital-dc-e1020-10mp-no-battery-4779

Voi imortaliza covorul dungat al pământului, în care auriul holdelor se amesteca cu verdele otavei, fotografii în care firul  unui rău, drum argintiu, coboară din munte cu piscul albit  înspre șesul însorit. Voi fotografia întinsele păduri, pentru a vedea cândva cum au fost și cum au ajuns.   

Nu-mi va teamă că sunt prea departe de toate acestea pentru că m-am întors în timp luând cu mine un aparat de fotografiat de la ABD computers, aparatul foto Banq, aparat digital care datorită Zoom-ului Optic pot fi instantaneu mai aproape de locul pe care îmi doresc să-l fotografiez.

Fotografiile vor fi clare și luminoase, iar lentilele aparatului îmi vor permite să imortalizez toate momentele într-un singur cadru. Și nori de vor fi, tot voi putea să fac poze întrucât are blitz încorporat.

Având usb, îmi voi lua cu mine și laptopul, un laptop Apple Mac Boo, găsit tot la ABD, pentru a descărca pozele, dar si pentru a le arata celor din anii 1814  amintiri din viitor, despre oameni, locuri, descoperiri revoluționare în toate domeniile, dar mai ales în tehnologie. Le voi vorbi despre calculatoare, monitoare, eBookReadere, aspiratoare, despre toate produsele de înaltă calitate ce se gasesc pe site-ul celor de la ABDcomputer.

 

Le voi explica ce poate face laptopul meu, ce este un desktop care se deschide în câteva secunde,un processor, o placă video, un microfon incorporate.  

 laptop-second-hand-apple-macbook-pro-7-1-p8600-13-3-inch-2-4ghz-4gb-ddr2-250gb-6122

Le voi arăta că având un procesor Core2Duo Intel de ultima generație, modelul MacBook Pro de 13 inchi îmi  va permite să folosesc cele mai intensive aplicații, deci implicit  îmi va facilita și posibilitatea de a filma imagini de milioane de mii de pixeli.

Știu că va trebui mai întâi sa le spun ce este acela un site, o aplicație sau pixeli, dar până va fi balonul pregătit de decolare, voi avea destul timp.

Și fiindcă totdeauna, când ascult “Trecea condorul”, gândul mă duce la zbor, în aer voi deschide difuzoarele din interiorul MacBook Pro și mă voi lăsa în voia plutirii spre nemărginire, cu volumul dat la maximum.

Nu uitați, oriunde plecați, tu și ABD trebuie să fiți frați!

Orice să împărțiți între voi, cânt, imagine, vis și produsele noi!  

 

Sursă foto 1- ABD

2- www.reportentv.ro

6 thoughts on “Amintiri din viitor

  1. Eu chiar am nevoie şi de un aparat foto pe care să-l mânuiesc şi eu, nu doar Mihai şi un laptop n-ar strica. Acesta, ce mă slujeşte de 5 ani, a rămas fără baterie! Spor în tot ce faci, Maria! Complet şi util articol!

  2. Deja visez, citind articolul tau.Ce mi-ar placea sa ma plimb cu balonul, cu un laptop si un aparat foto in dotare! Macar 5 saptamani!

Leave a Reply