Amintiri din viitor cu Nutrivita și partenerii SuperBlog în alt decor

Nutrivita-Logo-w1200-300x104

Amintirea mea din viitor începe cu un interviu dat Claudiei Pătrașcu la RadioLynx. Ca de obicei, prima întrebare îmi va părea cea mai grea. Hai să vedem cum va fi interviul:

Claudia Pătrașcu: Cine ești tu, Maria Călin?

Maria Călin: Eu sunt bloggerul de sub Copacul cu vise, cel mai dulce participant la ultima ediție de SuperBlog 2015. Am și-un martor că sunt o dulceață de fată, acesta fiind glucometrul meu pe care l-am dat peste cap în aceste două luni de concurs, ultima dată arătându-mi un 225 cât mine de mare.

C.P.: Vai, Maria! Nu-mi place ce aud! Nu-ți este teamă că în ritmul acesta Copacul tău cu vise nu va mai rodi?

M.C: Nu, Claudia, chiar de loc, pentru că în cei zece ani de luptă cu diabetul am învățat multe pentru a-i contracara efectele distructive. Știu cum să-l înving, având ca deviză „Mens sana in corpore sano”.

glucoregul-cookie-cioco-cacao-fara-zahar-130g

C. P.: Maria, nu vrei să spui în 700 de cuvinte ascultătorilor noştri ce înseamnă pentru tine un stil de viață sănătos?

M.C.: Cu mare drag, Claudia, deși îmi este greu să vorbesc pe scurt despre un subiect atât de important! Am participat la multe campanii de acest gen, împletind armonios dragostea pentru scris, dragul de viață și iubirea pentru oameni. Totdeauna am considerat că omul trebuie să se hrănească fizic, psihic şi afectiv. Fizic printr-o alimentație sănătoasă, prin mișcare și sport, psihic prin evitarea stresului și printr-o gândire pozitivă, afectiv prin multă, multă iubire pentru tot ce a creat divinitatea în jurul său.

C.P.: Ne vorbești și nouă puțin despre campaniile tale?

M.C.: Nu! Nu vă voi vorbi despre ele pentru că nu-mi permite spațiul alocat. Vă voi vorbi însă despre o nouă campanie la care lucrez împreună cu cei de la NUTRIVITA.

C.P.: Te ascultăm cu interes, Maria! Uite, chiar vom prelungi emisiunea cu câteva cuvinte minute.

M.C.: În emisiunea aceasta voi face doar o sinteză, deși va trebui să sar peste multe detalii importante, pentru că despre o campanie nu se poate vorbi pe scurt.

“Atunci cand incepi sa construiesti un produs nu considera ca detii toate raspunsurile. Inconjoara-te de oameni grozavi”- Chad Hurley

Aliați în construirea și desfășurarea campaniei îmi vor fi bloggerii parteneri, oameni grozavi care știu bine cum se face o campanie de succes.

Titlul Campaniei este: Start spre viitor cu Nutrivita la purtător

Sloganul campaniei – Nouă ne pasă să vă fie cu Nutrivita, viața mai frumoasă.

Scopul campaniei – Încurajarea unei alimentații sănătoase cu produse Nutrivita, produse ce acoperă nevoi diverse precum managementul greutății, dietele fără gluten, fără lactoză sau fără zaharuri, nutriție sportivă.

isostar-powerplay-high-protein-baton-iaurt-35-g

Publicul țintă – Copii, tineri, adulți, bătrâni, sportivi sau bolnavi, grași sau slabi. Tuturor, Nutrivita le va fi cu folos pentru un viitor frumos.

gerlinea-biscuiti-lamaie-vanilie-156g

Imaginea campaniei va fi Dana Lalici, SEXUL tare SLAB, exemplu sugestiv de tenacitate în atingerea scopului propus. Nu mă pricep eu la editat poze online, dar îl voi ruga pe Manuel Cheța să mă ajute, folosind TEHNOCULTURA lui. Vreau să fac un colaj cu două poze, una cu Dana celor 100 de kg, înfulecând cu pofta dintr-un copan de struț, alta cu Dana Model ținând în mână un biscuițel, fericită că a descoperit un Mister… cum se slăbește când Nutrivita prieten îți este.

Mesajul campaniei va fi unul clar, pozitiv, viral. La acest capitol mă va ajuta Raluca Cincu, căreia oricum îi place să lucreze „pentru și printre oameni”. Tonică, veselă, instruită, va avea grijă ca mesajul sa ajungă corect la cei ce au nevoie de suplimente nutritive. Sigur îmi va da exemplu cum poate schimba o virgulă un destin:
Să se vândă Nutrivita, nu se poate să condamnăm omul la moarte!
Să se vândă Nutrivita nu se poate, să condamnăm omul la moarte!

P.R.- ul campaniei va fi Cristina Lincu, un OM FRUMOS, blogger valoros și puternic, care știe să aducă ARMONIE în tot și în toate. Ea va fi cea care va vorbi despre campania Nutrivita în Comunicate de presă, în Orizonturi Literare, promovând-o la TVR 2 și pe F.B.

C.P. Maria, din păcate, trebuie să ne oprim aici, altfel vom fi penalizate pentru nerespectarea cerințelor tehnice. Mai poți spune doar opt cuvinte de încheiere.

M.C. – Vă mulțumesc, prieteni, pentru susținere! Am reușit să…

12-citate-despre-succes

 

 

Articol scris pentru ultima proba din Superblog 2015

20 thoughts on “Amintiri din viitor cu Nutrivita și partenerii SuperBlog în alt decor

 1. Esti genială! Te felicit pentru munca, ideile si puterea ta de a folosi doar ce ai obținut tu în viața ta prin educație, experiență și instruire, prin umorul tău deosebit și prin perseverență. Dacă despre campanie cunosc multe, despre bloggerii parteneri..nu prea, adică..nu pe toți. Se vede că eu doar de la Dana Lalici încoace vă urmăresc..printre picături. Sper ca la anul să fii unul dintre ei, bifând în această toamnă reușită deplină. TE IUBESC, Maria. Ti-am zis-o și aratat-o cam rar, in ultimul an, dar tu mereu mă ierti …

  • Mulțumesc, Adriana mea dragă! Nici eu nu am mai avut timp pentru tine, pentru voi, dar mă revanșez căt de curând. Stii, când am hotărât să mă înscriu la SuperBlog, fata mea mi-a spus: “Mami, ori scrii de plăcere, ori îți tai cablu de internet, de dincolo de ușă”. Am scris de plăcere. În rest nu mai contează nimic. Caută să intri pe blog la Raluca și la Cristina. Îți va plăcea, sunt convinsă. Te îmbrățisez, fată dragă!

   • Pe Cristina o ador, o citesc, de Raluca si Arena it..nu știam mai nimic. Ai făcut bine tot, dar cel mai mult ai facut-o in stilul tau și asta s-a vazut. Te felicit din nou.

 2. Desi nu credeai iata ca ai ajuns la final.
  Nutrivita te-a ajutat ? Daca da,incerc si eu !
  Pe parcursul intregului concurs ai reinventat notiunea de reclama publicitara introducand in toate umorul tau debordant.
  Desi nu-mi placeau reclamele acum imi pare rau ca sa terminat si nu o sa mai am ce sa citesc si sa ma inveselesc in acelasi timp.
  Inca o data FELICITARI MAYA si mult succes la notare !!!

  • Îți mulțumesc, Marius! Ți-am simțit prezențatot timpul și chiar mi-au fost de ajutor încurajările tale. Să știi ca sunt bune produsele de la Nutrivita.Eu îmi cumpăr biscuiți și ciocolată de la ei, ori de câte ori țipă diabetul meu după dulce. Încă o dată, mulțumesc. Mă voi reîntoarce la poveștile mele, iar dacă iți va fi dor de reclame frumoase, iți voi da linkurile unor colegi de competiție care au scris super.

 3. Stilul tău de a scrie este inconfundabil. Te felicit Maria pentru tot efortul tău. E o lecţie pentru toţi. Acum toate ca toate……să scadă glicemia şi să ne mai scrii!

  • Mulțumesc, Nicu!De la tine am învățat multe. In primul rând să tratez ce doar cu indiferenă, apoi că poți face multe atunci când vrei cu adevărat. Azi am scris…

 4. Bineînţeles că te aşteptăm cu noi articole scrise aşa cum numai tu scrii, chiar dacă s-a încheiat Superblog-ul! Felicitări şi mult succes în continuare!

  • Mulțumesc, Adrian! În primul rând pentru sprijin, apoi pentru răbdarea pe care ai avut-o cu mine timp de două luni.

 5. Pingback: SuperBlog | Proba 24. Schimbă vieți și ajută la promovarea unui stil de viață sănătos!

Leave a Reply