6 ani sub Copacul cu vise

pizap.com14681351968871Au trecut șase ani, de când am luat o sămânță de suflet și am plantat-o la margine de drum, în speranța că din ea va răsări un copac adăpost pentru suflete obosite, rătăcite, dezamăgite, însetate de frumos.

A crescut an de an, trăgându-și seva din centru inimii mele, luându-și puterea prin ochii sufletului meu din cele douăzeci și patru de anotimpuri prin care a trecut, asemenea celor 60253 de suflete care s-au oprit sub crengile lui încărcate de vise, de fluturi, de îngeri, de păsări cântătoare.

Unii au găsit ce au căutat, lăsând în urma lor, drept mulțumire, un semn -cuvânt de trecere, alții au rupt doar câte-o crenguță, sperând să le fie răsad în deșertul unui anotimp arzător, unii plecând pentru totdeauna, alții reîntorcându-se mereu.

Am găsit sub copac … Fărâme de suflet, Încercări de gânduri, un Suflet Captiv, câteva Momente încărcate de magie, un Comentator amator… Sub un cer violet, existent La capătul curcubeului, alături de urme de lăbuțe de psicuță sau ale motanului Grișka și multe alte semne și însemne de la prieteni de suflet de pe FaceBook și din viața reală!

Vă mulțumesc, oameni frumoși și talentați! Mulțumesc și celor ce au trecut și au avut răbdare să răscolească printre cele 739 de crenguțe, chiar dacă nu v-am nominalizat aici!

Pentru că este ceas aniversar, voi agăța și eu un gând de prima crenguță din cel de al șaptelea an de viață, visând la împlinire. Visez să fiu sănătoasă și să am mai mult timp pentru mine, pentru voi, pentru acest Copac cu vise, ce-și trage seva din sufletul meu.

11 thoughts on “6 ani sub Copacul cu vise

  1. La mulți ani, Copac cu vise!
    Am găsit la tine gând bun și cuvinte alinătoare. Am găsit vers și cântec, visare și rugă, iar dincolo de toate acestea te-am găsit pe tine!
    Ce alt aș putea să-ți urez, decât să crești mai departe, în pace și sănătate, cu cât mai multe crenguțe, sub care să ne găsim liniștea sufletească, așa cum ne-ai obișnuit!

  2. La mulți ani, Maria! Să fie cu bucurii și multă inspirație!… de la un alergător care din când în când își odihnește sufletul sub crenguțele tale!

  3. La multi ani! Sa ai crengi puternice pline de vise implinite, sub care sa ne asezam cu drag, cu gandurile noastre bune, la o sueta de suflet.

  4. Mi-ai “răcorit” sufletul atunci când aveam sete de citit, m-ai adăpostit sub “ramurile” copacului atunci când am fost trist, m-am regăsit în cuvintele Copacului cu vise….
    La mulţi ani să ne trăieşti “copac cu vise”, visele să devină realitate …..şi să ne mai bucuri, mulţi ani de acum încolo, cu “fructele” Copacului cu vise…

Leave a Reply