Vreau 5 minute din viața ta!

 

semn21Am tot cerut zilele acestea câteva minute de atenție pentru a aprecia niște articole  în clasamentul unui concurs. Știu, mulți au spus “advertorial” și au trecut mai departe, deși  eu cred că și în acest gen de articol este muncă și suflet, mai ales suflet. Puțini dintre voi știu însă că nu scriu neapărat de dragul câștigului material. Scriu din drag pentru scris și din drag pentru cei ce au nevoie de ceea ce câștig uneori.

Azi vă cer din nou 5 minute de atenție pentru că azi vreau din nou să dăruiesc. Vreau să dăruiesc o șansă copiilor ce nu au posibilitatea să țină în mână o carte, vreau să dăruiesc o șansă viitorului, vreau să dăruiesc un vot proiectului inițiat de Sonia, proiect acceptat în Țara lui Andrei.

logoTA-300x113

Pentru ca “Semn SPRE carte”, proiectul Soniei, să ajungă în casele câtor mai mulți copii este nevoie  de o finanțare  de 4750 de euro, bani ce pot fi câștigați în Țara lui Andrei, votând proiectul aici.

Vă cer din nou 5 minute,  doar atât, cât durează să vă creeați contul  și să votați, iar dacă vreți ca ceva din sufletul vostru să fie pus la baza viitorilor copii instruiți , nu trebuie decât să spuneți celor ce vă citesc, celor ce vă urmăresc, să vă dea și ei 5 minute din viața lor, votând Semn SPRE carte în Țara lui Andrei.

7 thoughts on “Vreau 5 minute din viața ta!

  1. Eu am reuşit în mai puţin de 5 minute să fac şi cont, să votez, să pun banner. Probabil a fost una din zilele mele bune! Acum să vedem cât timp o să câştig scriind şi articolul! :)

Leave a Reply