Un doctor în chimie face-o alchimie.

Astăzi vă voi spune cum cred eu că se va face o ALCHIMIE!

Nu, nu sunt eu vrăjitorul, ci este Marius Matache, doctor în chimie, blogger de preț  și artist îndrăzneț.

Banner_900_600

Deci…se iau unsprezece bucăți din suflet de artist, se adaugă două lingurițe de ploaie, un praf, ceva mai mare, de idei geniale, se presară un pumn de petale lirice, un strop, doar un strop de nebunie, se toarnă un polonic de talent, unul de prietenie încălzită la focul pasiunii, se adaugă perle chinezești amestecate cu mărgăritare poclitare, se picură esență de frumos, apoi se amestecă energic, cu veselie, în ritm de retro-rock combinat cu indie-folk.Ca farmecul să fie deplin, se aruncă-n amestec și niște bănuți, mai mult sau mai puțin, după cum are fiecare.  Se spune formula magică, deja știută: „Mache, Mache, Marius Matache” și gata, ALCHIMIA-i făcută!

Asta-i adevărata magie prin care se va naște cel de-al doilea album al artistului Marius Matache, album intitulat Alchimie, un album lucrat de un profesionist, alături de o echipă de profesioniști:

• Victor Panfilov – producător muzical, orchestrator, masterizare, chitări electrice, idei geniale;
• Sorin Poclitaru – textier, organizator de spectacole, președintele Asociației F.A.I.R. (casa de discuri unde apare Alchimie), prietenie temeinică;
• Cristian Mihai – nai, voci auxiliare, de multe ori genial;
• Radu Tudoroiu – copertă, conținut foto și video, my brother from another mother;
• Vlad Dulea – management&strategie, plus prietenie;
• Cristian China-Birta – branding&PR, social media, bere;
• Vlady Săteanu – basist de vis, pe ce (corzi) pune mâna, iese magie;
• Vladimir Sergheev – tobe, umor, implicare;
• Lyuben Gordievsky – keyboards, vorbește aceeași limbă ca Victor (nu doar rusă, ci și muzică pe pâine);
• Alexandru Panfilov – chitări electrice, tinerețe, viitor invitat de G3.

Noul album, va conține unsprezece cântece, piesa centrală fiind Alchimistul, un album ce se vrea a fi altfel, un altfel prin care Marius Matache vrea să demonstreze că muzica folk poate mișca din nou mase, că poate fi mai mult decât un om și-o chitară.

Din dorința de a face ceva pentru muzică folk, din admirație pentru omul Marius Matache, din drag pentru cei implicați în acest act artistic, derulat printr-o proces de crowdfunding, susțin din toată inima acest proiect îndrăzneț și novator. Vă invit și pe voi să vă alăturați acestui  minunat alchimist.

2 thoughts on “Un doctor în chimie face-o alchimie.

Leave a Reply