Talisman pentr-un CHINEZ

Instagram FINALAm aflat cu bucurie că în perioada 9-21 aprilie, Domnul nostru Chinez va fi Thai( liber), plecând într-o călătorie în Țara Surâsului, alături de alături de Alina Gheorghe, Ana Modoran, Cosmin Tudoran, fotograful Cristian Vasile și încă unul, cel ce va avea norocul să câștige concursul organizat Mall-ul Băneasa Shopping City, care sună cam așa:

Vino până în 31 martie în Băneasa Shopping City și caută tuk-tuk-ul thailandez. Fă-ți un selfie cu tuk-tuk-ul și urcă-l în conturile tale de Facebook & Instagram, cu cc @baneasashoppingcity. Folosește neapărat hashtag-urile: #1selfie2thailand, #ishopitravel și #baneasashoppingcity. Adună cât mai multe likeuri și poți fi a 6-a persoană care va descoperi cu noi Thailanda în perioada 9 – 21 aprilie. Hai să facem împreună Songkranul! – la Baneasa Shopping City.

 

Prima dată am crezut că va pleca cu capra, că tot e anul ei, dar citind anunțul făcut de Mall, m-am dumirit că de fapt  în Thailanda se merge cu tuk tuk-ul, neapărat înarmat cu un pistol cu apă, pentru a întâmpina cum se cuvine Songkran-ul, anul nou thailandez care se sărbătorește între 13 și 15 aprilie.

Acum eu mă bucur pentru el, că este un băiat fain și un blogger de elită, dar îmi fac și oarece griji, întrucât știu că nu-i prea place apa, ori de Songkran, toată lumea udă cu apă pe toată lumea și nu are cum să scape nici el, întrucât în acea perioadă este taman la locul faptei.

Eu, fată bună, o să-i pregătesc un tricou pe care să fie scris mareeeeee atât în engleză, cât și în thailandeză, ca să înțeleagă tot asiaticul că prietenul meu trebuie să se simtă în elementul său, că doar nu a plecat în Thailanda să ruginească, ci să se remonteze.

a6b3f6ca-c858-41a7-9ed1-08f42655681d_zpszv3tixbePreventiv îi atașez și un videoclip, ca să știe ce-l așteaptă dacă nu poartă tricoul trimis de mine.

Eu spun însă că-i va cuceri pe toți cu figura lui bonomă, ajutat de tricoul meu talisman și prin urmare cantitatea de bere va fi net superioară celei de apă.

Dacă vrei să te bucuri alături de Chinez, nu mai sta pe gânduri, înscrie-te în concurs până pe data de 31 martie! Garantez că timp de 11 zile  va fi distracție mare.

Leave a Reply