SuperSandale frumoase pentru Cenușărese mofturoase

cenusareasa2O cunosc demult pe Cenușăreasa, atât de demult, că am și uitat când ne-am întâlnit prima oară. Sigur va fi fost într-o seară, când vocea mamei, duioasă, îmi citea dintr-o carte vreo poveste de adormit copii.

Numai că eu nu adormeam imediat, continuam povestea cu mine, eroina în plan principal, poveste pe care o adaptam eu după ceea ce cunoșteam din realitatea imediată.

Nu-mi plăcea povestea cu Albă ca Zăpada, pentru că nu-mi plăceau merele, nu știam cum este să nu ai mamă de adevăratelea, iar piticii erau de-a dreptul caraghioși.

Nu-mi plăcea nici cea cu Scufița roșie, cu lupi, puști, cuțite de tăiat burta. Brrrr! Mie îmi plăcea Cenușăreasa. M-am regăsit în ea, am intrat în pielea ei și am rămas acolo o viață.

Am așteptat mereu să vină un prinț care să-mi aducă o pereche de pantofiori frumoși și comozi, să mă simt bine, să pot și eu dansa o noapte întreagă, chiar să și alerg cu ei în zori spre treburi ce nu suportau amânare.

Am tot așteptat o vreme, au tot venit prinți, numai că ori veneau prea târziu și eu creșteam între timp, devenind mai pretențioasă sau de-a dreptul mofturoasă, ori îmi aduceau vara ghete și iarna sandale, nici alea nefiind măcar pe gustul meu, așa că a trebuit să-mi iau soarta în mâini și să-mi caut singură de încălțat.

Obsesie am făcut din căutat, atât timp cât nu găseam nimic după gustul și dorința mea. Dacă erau de calitate, nu-mi plăcea culoarea, dacă îmi plăcea culoarea și erau și de calitate, nu aveau numărul meu, dacă întruneau toate calitățile, erau prea scumpi pentru bugetul meu de Cenușăreasă.

Nu-mi rămânea decât să nu mai ies nicăieri, rămânând zile întregi în casă sau în ogradă, scoțând cenușa din sobă sau dând de mâncare la cele animăluțe, ani de-a rândul și poate și-n viața viitoare, dacă în lumea mea nu ar fi apărut un Zmeu care mi-a trimis un răvaș cum că ar dori să ne întâlnim, și dacă se poate să mergem și împreună în toamnă la nunta lui Făt Frumos cu Albă ca Zăpada.

Acum, ce să zic, în lipsă de prinți sunt buni și zmeii, sau mă rog, cei ce o fac pe zmeii, așa că am luat-o iar de la capăt, să-mi caut de încălțat, că doar nu era să mă duc la prima întâlnire în papuci, iar la nuntă cu totoșii în care umblasem toată vara.

Mall-uri, depozitele en gross, tarabele din piață, magazinele de cartier, nimic nu a rămas necotrobăit de mine. Rezultatul același;nimic să mulțumească atât pe mine, cât și pe bietele mele picioare.

Exasperasem toate vânzătoarele, care nu mai știau ce sfaturi să-mi dea, numai să cumpăr ceva și să nu le mai stric degeaba designul vitrinelor, fără să le fac măcar o saftea, dacă tot am stat jumătate de zi în magazine. Una a fost mai de treabă, care, ferindu-se să nu o audă patroana, mi-a spus șoptit să încerc undeva unde sigur voi găsi superpantofi.

Am zis că nu am ce pierde și chiar așa a fost. Nu am pierdut nimic, m-am pierdut eu prin bogăția de sortimente, putând cu greu să mă hotărăsc ce să aleg dintre atâtea modele pe placul meu prin design, culoare, calitate și preț.

Mai întâi am citit “termeni și condiții”, ca nu cumva să rămân cu gândul la ei dacă nu-mi vor veni. Era totul ok în privința asta. Puteam returna totul gratis, primind altele la schimb până găseam ce-mi trebuia, așa că am trecut la ales.Sandalele  de întâlnire cu zmeul au fost supersandalele  GREEN POP TOE SANDALE-BLEU-PEEP-TOE-2-175x175Nu-i așa că sunt deosebite? Sunt colorate, așa, să le pot asorta la orice rochiță de vară, au toc de 15 cm, ceea ce-i ideal, pentru că zmeul ăsta e cam înalt și nu vreau să iau scăunelul după mine pentru când o fi să-l sărut, pe deasupra am prins și o promoție de reducere cu 46%.  Ce vrei mai mult, decât ce vrea oricine- frumos, de calitate și …aproape gratis.

Dacă tot sunt la capitolul promoții, am intrat și pe la papuci, de unde mi-am ales pe aceștia, cu puțin mov, din piele naturală și pe cei de plajă, pe care-i iau la jumătate de preț.

PAPUCI-ALB-MOV-PIELE-NATURALA-FLOWER-2-175x175

PAPUCI-ROZ-DOLL-2-175x175

I-aș cumpăra și zmeului o pereche bărbătești, dar mi-e teamă să nu creadă că-i dau papucii din prima, așa că-i dau adresa și indicația, că așa sunt eu, mă pricep cel mai bine la dat indicații.

La alegerea pantofilor pentru nuntă mi-a fost foarte greu. Aș fi vrut să-i iau pe toți, mai ales că mi-aș fi permis la cât de ieftini erau, dar unde să-i pun în cămăruța mea de Cenușăreasă! Am ales într-un final pantofii Gold Beth, superbi și eleganți, și …ați ghicit, la preț redus.

PANTOFI-GOLD-BETH-1-175x175Deja v-am stârnit invidia, nu-i așa? Știam eu, tocmai de aceea am și pus linkurile aferente, dar nu uitați promoția “1+1/2 din preț la orice pereche de papuci” este valabilă în perioada 9-11 august, așa că fuguța, faceți-vă cont și dați comanda!

Păstrez  și eu adresa, că cine știe, dacă-mi pierd iar pantoful dimineața, după nuntă!

Să vă spun un secret, parcă mă bate gândul să-mi dau statutul de Cenușăreasă pe unul de zmeoaică.

Ca să vezi ce poate face o pereche de pantofi dintr-o femeie.

 

 

 

Sursă poze

-rolidexa woredpress.com

-superpantofi.ro

 

 

5 thoughts on “SuperSandale frumoase pentru Cenușărese mofturoase

Leave a Reply