Sub zodia iubirii

anul_caprei

Mi-am început noul an c-un “Te iubesc”  mare spus de-un omuleț mic.

Între aceste două cuvinte nu a mai fost loc de nimic, nici măcar singurătatea nu a mai avut loc, chiar dacă artificiile se spărgeau pe atâtea ceruri separate.

Mi-am început anul încrezătoare, sub zodia iubirii, așa cum a prezis dealtfel și zodiacul chinezesc celor născuți în gemeni.

Pentru gemeni,  anul caprei de lemn va fi un an energic în care nativii acestei zodii vor simți că pot cuceri întreaga lume.

Ei bine, asta cu  partea de cucerit a lumii nu este ceva nou, întrucât tot o exersez de vreo n-șpe ani încoace, mai greu este cu avertizarea de a fi atentă la cheltuieli, pentru că nu sunt obișnuită cu astfel de atenții, așa că îmi asum de la-nceput  riscul de a fi în continuare EU, geamăna aia pentru care banul nu înseamnă nimic.

Ce-mi mai aduce ăsta de vine cu capra lui! Trebuie să iau decizii importante referitoare la carieră, ceea ce mi-ar putea crea dificultăți.

Asta chiar este o problemă, dar de la sfârșitul anului vechi și începutul anului nou chiar nu mai fac din asta o mare tragedie, deși ar trebui să fie întrucât tot de n-șpe mii de ani încoace muncesc nu atât de pentru mine, cât mai ales pentru toți cei dragi mie. Trebuie să existe o rezolvare și la asta, pentru că Dumnezeu este mare și va avea grijă de toți și de toate.

Cel mai mult mi-a plăcut partea cu aceste potențiale probleme sunt compensate de șansele mărite de a se îndrăgosti.  Din start prevăd că îmi va merge bine.

Contează că mi-am început anul sub zodia iubirii. C-un mare te iubesc spus de un mare om mic!

Am selectat pentru mine câteva din prezicerile caprei de pe divahair.ro. Voi prelua integral textele pentru cei dragi mie. Un scorpion, un rac, un pește.

Scorpion: cel mai prețios sfat pe care îl pot urma Scorpionii în 2015 este să analizeze totul în amănunt înainte de a lua decizii. De asemenea, trebuie sa facă un efort spre a fi mai deschiși, deoarece dacă rămân secretoși și tăcuți nu vor putea avansa în carieră. Banii nu vor fi o problema în noul an, care va fi propice pentru a face economii. Cât despre amor, Scorpionii implicați în relații serioase vor începe să își dorească să le oficializeze.:):):)

Rac: veștile bune pentru anul 2015 se referă și la această zodie de apă, care va avea parte de un an mai vesel decât cel anterior, în care va lega noi prietenii și se va distra mai mult decât în mod obișnuit. Nativii trebuie să țină ochii deschiși, deoarece sufletul-pereche s-ar putea afla chiar sub nasul lor. :):):)Dacă vor încerca să nu se deprime din cele mai mici neajunsuri, Racii vor avansa în carieră, mai ales datorită unor noi abilități asimilate pe parcursul anului.

Pești: banii nu vor fi o problema anul acesta pentru Pești, care vor reuși să facă niște progrese la muncă. Sănătatea, la rândul ei, va fi foarte bună și nu vor exista probleme majore. Nativii trebuie sa se organizeze mai bine și să devină mai metodici, lăsând la o parte emoțiile acolo unde nu le este locul. În iubire, ar putea avea noroc anul acesta, însă doar dacă se echilibrează la nivel sentimental.:):):) Altfel, ar putea rata niște șanse importante.

Voi reveni la acest articol, anul viitor, pe vremea aceasta ca să văd câte s-au împlinit  în anul caprei de lemn.

La voi cum va fi?

 

 

3 thoughts on “Sub zodia iubirii

  1. :)) Sunt Scorpion plin şi te anunţ de pe acum că nu am de gând să oficializez nimic.
    Cât despre economii, întâi trebuie să plătesc câteva mici datorii.
    În rest la mulţi ani şi îţi doresc să îţi meargă din plin cu toate.

  2. Maria, fie ca 2015 să îţi fie sub zodia iubirii, să te simţi iubită de cei dragi!
    La mine… nu ştiu dacă voi mai fi la fel de răsfăţat ca în 2014!

  3. Uneori ne intrebam prea mult… uneori credem ca stim si ceea ce nu stim… uneori credem ca iubim fara sa iubim. Uneori, toate cararile duc oriunde, de aceea este important sa alegi cararea care are inima.

Leave a Reply