StradaIT, vedetă incontestabilă în decorul BlakFriday

logo

Nu știu când a trecut timpul ăsta. Parcă mai ieri răsunau în aer colinde ascultate cu bucurie de oamenii ce umpleau străzile orașului în goana lor prin magazine după cadouri pentru cei dragi, și uite, iar este sfârșit de noiembrie și iar o luăm de la capăt.

Îmi place atmosfera asta de sărbătoare care a început să se simtă în magazine, pe străzi, în suflet. Îmi place și mie să fac daruri, nu numai de sărbători, ci tot timpul când am ocazia, numai că eu am o mare problemă.

Fără a suferi de agorafobie, nu suport spațiile aglomerate. Parcă cineva îmi fură din intimitate, parcă mă împinge de la spate să mă grăbesc, nelăsându-mi timp să citesc etichete, caracteristici, termene de garanție.

Numai că nimic nu mă va împiedica să plec la cumpărături și anul acesta, ba chiar o voi face cu mare plăcere pentru că am găsit o stradă unde voi scăpa de toate aceste inconveniente și unde știu că voi găsi tot ce am nevoie pentru cei dragi.

StradaIT se numește, o stradă online care este aglomerată doar cu electronice.
De cum intri pe stradă te asaltează o gamă largă de produse ale unor firme de top din domeniu, Apple, Lenovo, Sony, Acer, Asus , cu prețuri mici, ba pe deasupra și cu multiple și semnificative promoții.

Laptopuri și tablete, telefoane, foto-video, monitoare&tv, calculatoare și servere, software&gaming, imprimante și servere, accesorii auto, sunt doar câteva din articolele de top ce pot deveni daruri utile și de suflet.

Aici chiar că ai scăpat de alergat, de aglomerație, de stres. Stai liniștit în fața monitorului și cumperi ce vrei, la ce oră vrei, citești în voie orice caracteristică, îți alegi singur modalitatea de plată.

Eu am de gând să pornesc de acum la cumpărături, să profit de faptul că s-a dat startul în cursa Black Friday. Sunt sigură că pe lângă atâtea străzi aglomerate cu tot felul de cadouri, StradaIT va fi cea mai asaltată datorită tehnologiei, această  vedetă incontestabilă ce va fi invadată de toți, începând de la cei mici până la bunici, de toți cei ce trăiesc în epoca ei și depind de ea.   

Fiindcă veni vorba de bunici, primul lucru pe care îl voi cumpăra va fi un televizor pentru mamaie. Este cazul să renunțe la vechiul ei Eurocolor care cred că este cam de-o vârsta cu mine. Îi cumpăr un LED TV32 că tot este la oferta săptămânii.

i

La cât de subțire este noul televizor , nu știu unde o să-și pună mileul ei de macrame și balerina de porțelan, dar când va vedea atât de clar imaginile și atât de frumos colorate sunt sigură că nu-i va mai părea rău de cel vechi.

2Pentru nepoțelul meu vreau o TABLETA SERIOUX SMO9HD ALLWINNER, să nu mă mai dea deoparte toată ziua de la computer că-i timpul să-și culeagă el grâul sau să dea de mâncare la oi pe Farmerama. Este ceea ce-i trebuie lui, mai ales că are un preț mic. La cum umblă el cu tabletele, sunt convinsă că până la revelion trebuie să-i mai cumpăr una. Dar, nu contează, bine că știm strada pe care găsim orice, repede, ieftin și bun.

Îmi mai trebuie o tastatură pentru tableta fiicei mele, să aibă și ea laptopul ei, pentru că sigur până la sărbători locul de la calculator va fi ocupat de mine. Am văzut una, LOGITECH K88 WIRELESS, să se poată plimba oriunde cu ea.

Până acum mai avea o șansă, știind că plec în oraș și nu mai vin toată ziua, dar acum adio și n-am cuvinte, am strada mea cu de toate,unde la prețuri mici cumpăr calitate și diversitate.

Gata, nu mai scriu, plec pe StradaIT. Am pornit cursa Black Friday și mă grăbesc pentru că vreau să prind defilarea prețurilor mici. Ne-ntâlnim pe stradă, da!?

3 thoughts on “StradaIT, vedetă incontestabilă în decorul BlakFriday

Leave a Reply