Scrisoare pe nisip

18052092_1952038955008398_1052992772_o

Am primit de la Laurențiu Marinescu o frumoasă Scrisoare pe nisip, un album semnat de el, care mi-a încălzit sufletul, sosind la timp, tocmai acum, când peste vremuri și vreme cad zăpezi întârziate, înghețând absurd atâtea vise uitate, atât verde crud.

Această scrisoare pe nisip, este scrisă cu acuratețe, cu simplitate, devenind de la primele note accesibilă și captivată deopotrivă, ajungând cu ușurință la sufletul oricărui iubitor de folk.

Nu știm multe dintre piesele domniei sale, nu știam nici că unele piese de pe album sunt pe versurile sale, nu știam multe, pentru că Laurențiu face parte dintre acei frumoși anonimi ai muzicii folk,
delicați și discreți, nepromovați, recomandați doar de calitatea actului artistic pe care-l face cu profesionalism și pasiune.

Iți mulțumesc, Laurențiu Marinescu! La mine în suflet este vară, chiar dacă peste vremuri și vreme cad zăpezi întârziate.

4 thoughts on “Scrisoare pe nisip

 1. Mereu ne aduci frumusețea pe strune,
  În doruri de vară, în toamna ce-apune,
  În cai botezați, ori în cana cu vin,
  Sau în cânt românesc, plin de dor și de spin.

  Sunt vorbe din cânturi, dulce-ascultate,
  Ce vor să se-audă, se vor comentate.

  Mulțumesc, dragă Maria!

  • Eu iti multumesc, pentru comentariul frumos! Am crescut cu muzica folk, am facut un cult pentru ea si nu rezist sa nu-l aduc în fata lumii ori de câte ori am ocazia.

Leave a Reply