Primăvara mea începe cu Spring SuperBlog 2016

12742849_10208452186079694_9205018291773714070_nNu am scris demult pe blog. Mountain-rousse-ul ăsta care este viața mea nu–mi mai dă răgaz să fac ce-mi place cel mai mult.

Nu mai am timp să-mi torn preaplinul cuvintelor în forma cuvintelor, nu mi-e deajuns secunda când sunt aproape de soare să mă pot bucura și mi se pare infinit de lungă cea în care sunt purtată în abis.

Mi-e dor de lumea mea, mi-e dor de normalitate, mi-e dor de primăvară, mi-e dor de…mine, până la urmă.

SuperBlog Spring 2016 vine ca o salvare. Mă voi înscrie pentru a mă regăsi. Nu mai am ambiții de locuri fruntașe, nu mai vreau să văd unde sunt din punct de vedere creativ, vreau doar premiul cel mare …pe mine întreagă, adevărată, renăscută dintre cuvinte.

Succes deplin tuturor celor ce se vor înscrie!

p2

12 thoughts on “Primăvara mea începe cu Spring SuperBlog 2016

 1. Si mie mi-au lipsit frumoasele tale slove !
  Fie ca aceasta primavara sa-ti aduca bucuria in suflet si premiul pe care-l doresti – pe tine intreaga !
  SUCCES !!!

 2. Bine ai revenit in SuperBlog, Maria! Suntem bucurosi si onorati sa te regasim din nou la start si abia asteptam sa iti citim iar creatiile. Si noua ne era dor de primavara si de tine, de voi :)
  Iti multumim pentru participare si iti dorim mult succes.

 3. Mult succes Maria! Abia aştept să mă răsfăt cu scrieri le tale cu suflet!
  Eu unul nu mă pot ridica la nivelul bloggerilor din competiţie, aşa că mai exersez de pe margine. Voi fi însă un bun cititor!
  Succes!

 4. cam din aceleasi motive m am inscris si eu. plus ceva discutii pe grup de care mi e dor :) . sa ne fie de bine scrisul Maya!

Leave a Reply