Personalitatea nu se capătă; se cucerește.

wardrobeb-150x150

“Personalitatea nu se capata; se cucereste.”

Dimitrie Gusti

Da, personalitatea se cucerește. În pași mici, începând din copilărie, când te ajută părinții, continuată apoi de profesori, de modelele pe  care ți le alegi ca reper, desăvârșită apoi, zi de zi, de cei de lângă tine,  de societate, dar mai ales de tine însuți. În orice moment al vieții alegem, devenind suma alegerilor noastre.

“Felul în care te îmbraci îți construiește imaginea”. Este una dintre devizele celor de la Wardrobe B, magazin online înființat în anul 2012, tocmai pentru a ajuta în definirea unui stil personal inteligent și pentru a face alegerea potrivită la momentul potrivit.

Echipa ce lucrează aici,  o echipă cu  experiență și specializare în domeniul vestimentar, îți construiește imaginea pas cu pas, prin sugestii atent argumentate, lucrând cu tine, cu dorințele tale, cu principiile tale, cu corpul tău.  Poate nu  vor fi rezultate neapărat inedite și îndrăznețe, dar vor fi sigur rezultate ce vor crea o personalitate nouă, plină de stil, siguranță și eleganță.

Wardobe B este un magazin ce îți facilitează accesul la produse greu de găsit, sub semnătura unor branduri nu prea cunoscute pe piața locală, dar care sigur își vor căpăta un renume datorită produselor ce se recomandă și care impresionează prin design, calitatea execuției, preț accesibil, bun gust, făcându-te să te simți bine în orice ținută și în orice context. Articolele vestimentare cumpărate de la ei vor fi unicat, nedemodându-se în  sezonul următor. 

Întrucât vara aceasta voi participa la un moment important din viața unei prietene dragi, am făcut și eu un tur virtual pe site-ul lor, site bogat în informații, imagini, sfaturi.

Mi-a fost de mare folos faptul că am găsit tot ce trebuie pentru a-mi crea o ținută potrivită, care să-mi definească personalitatea, începând de la rochie până la geantă și accesorii.

Mi-ar fi plăcut să aibă și o secțiune de pantofi,  ba chiar și cosmetice, pentru a completa perfect ținuta mea specială.

Cu greu m-am hotărât, toate fiind deosebite, asupra unei rochii La Kore Milano, o rochie vaporoasă din mătase neagră, cu aplicații în jurul gâtului.

 still12

Geanta A Cuckoo Moment  mi-am ales-o de la Clutch New York, o geantă din piele de pisică de mare de culoare neagră,

clutch_new_black

 asortată cu o brățară tot  A Cuckoo Moment, o brățară flexibilă din piele de pisică de mare, de culoare neagră cu cabochon din onix și aur roz.

img_0171

Întrucât ceea ce mă definește este simplitatea, pentru moment a trebuit să mă opresc, deși privirea mi-a fost atrasă de un superb inel, evident tot A Cuckoo Moment,

inel_pisica_de_mare_si_piatra_4

 

inel  din argint suflat cu aur roz, căptușit cu piele din pisică de mare de culoare roz, detaliul cel mai interesant al acestui inel fiind piatra din smokey quartz, pe care la evenimentul următor îl voi asorta cu cerceii  Isharya, cercei Louvre Curved prelucrați manual din rășină neagră și suflați cu aur de 24K.

isharya_cercei_black_translucent_resin_18k_gold_plated_brass_460ron-1

Pentru toate produsele comandate mi se asigură transport gratuit, iar dacă nu voi fi mulțumită de produs mi se vor returna banii înapoi.

Încearcă să fii altfel – Wardobe te ajută!

Dacă aveți și voi nevoie de ei îi puteți găsi și pe Facebook, iar offline în Victoria Gallery din București, Calea Dorobanților 126 – 130.

 

‘Imaginea personală este cheia personalității și comportamentului uman. Schimbaţi-vă imaginea personală şi vă veți schimba și personalitatea și comportamentul!.”

Maxwell Maltz

 

 

 Wardrobe-B

3 thoughts on “Personalitatea nu se capătă; se cucerește.

  1. Frumos articol, frumoase imagini! Frumoasă imaginea ta…mai ales îmbrăcată cu aceste articole vestimentare deosebite! Mă iei şi pe mine la eveniment?

  2. “Felul în care te îmbraci îți construiește imaginea”. Foarte adevărat!
    Aș putea spune ce gusturi artistice are cineva după simpla imagine a aceluia în ținută vestimentară. E adevărat, ai scris un articol excelent! :)

  3. Diferenţa între obişnuit şi deosebit o pot face astfel de articole vestimentare sau accesorii. Mi se pare că ai reuşit să-mi captezi atenţia cu amănuntele de mai sus. Inelul e fabulos. Şi da, ne construim imaginea şi prin felul in care alegem în a ne îmbrăca.

Leave a Reply