Omul orchestră

Omul orchestră este un OM,
ce știe să le facă pe toate,
cu minte cât șapte,
cu glas ce te-ncântă
cu-o mănă ce scrie,
când la chitară nu cântă.
Un artist ce acu-i pe scenă,
iar mâine joacă-n în arenă,
un iubitor fără măsură,
de folk, de oameni, de mama natură,
ce acum e aici și mâine departe,
E omul orchestră, Marius Matache
Ce le face pe toate.

Nu mă-ndoiesc că ați ghicit din prima despre cine este vorba. Nu se poate să nu vă enerveze și pe voi acest OM, atât de tare încât să aruncați în el cu toată admirația de care sunteți în stare.

Eu o fac mai demult, dar nu încetez să mă uimesc de potențialul său. Credeam că va cădea lat după turneul de succes în care a dus Primăvara hoinară la mii de oameni.

Da, de unde! Revigorat a lăsat chitara și-a luat echipamentul de fotbalist, nu a mai cântat, ci a fluierat… adunarea pentru Echipa Bloggerilor amatori de fotbal, cu intenția clară de a ridica în finală deasupra capului Cupa Prieteniei Bergenbier.

Cupa-PrietenieiEl nu este la prima a-batere de acest gen, cum nu este nici Adi Zăbavă, ce din analist politic devine portar al echipei din care nu vor lipsi Alex Tunaru, Marian Ionescu, Luci Marin și bineînțeles el, OMUL ORCHESTRĂ.

După cum spune Marius Matache pe blogul său, unde găsiți și câteva aspecte importante din regulamentul competiției : “Sunt deja mai mult de 300 de echipe înscrise în competiție și peste 2000 de jucători. Sunt 12 turnee locale, ale căror meciuri vor avea loc la Timișoara, Baia Mare, Craiova, Cluj-Napoca, Sibiu, Constanța, Brașov, Iași, Bacău, Buzău, plus două serii în București (Est și Vest).”
Vor fi meciuri frumoase, jucate atât pentru miză cât și din bucuria de a juca, meciuri în care se va consuma multă energie dar și multă bere, întrucât așa se sărbătorește prietenia, ridicând o cupă în cinstea ei.

10421551_992091674135740_6965330560353446129_nȘi cum orice echipă ce se respectă are galerie proprie, eu vă propun să le fim alături, online dar mai ales OFFLINE , în tribune și să strigăm cât putem :

Hai, Mache, atacă tare,
Lasă-i cu ochii în soare,
Dă mingea direct în plasă
Și adu cupa acasă!

Baftă s-aveți, băieți! Aștept bezele de pe Turnul Eiffel.

Leave a Reply