O botină din cea mai fină

    

   

   Mi-am spus totdeauna că stilul încălțămintei unei femei se modelează după caracter. Îmi place sa fiu liberă, independentă, sigură, chiar dacă deseori capul îmi este în nori, picioarele îmi rămân bine sprijinite de pământ, pasul adaptându-se după ritmul universului. Poate de aceea încălțămintea mea se adaptează drumurilor pe care le parcurg printre timpuri și anotimpuri.

    Era o vreme când stricam toți pantofii cu toc ai mamei, defilând pe un podium imaginar, apoi a urmat vremea poveștilor în care am fost cenușăreasa ce-și uita totdeauna pantofiorul pe undeva, așteptând zadarnic vreun prinț să i-l returneze. De prea multă așteptare pantofii rămâneau totdeauna mici, înroșindu-mi degetele de atâta strânsoare.

  A trebuit să treacă ceva timp până am înțeles că viața nu-i totdeauna podium de defilare, că prinții sunt doar eroi de povești și că trebuie să te încalți singură, mai ales când ești la vârsta când poți să hotărăști și ai libertatea să alegi.

   Cum este stilul unei doamne sigură și independentă, adică al meu? Este practic, comod, elegant adaptat la eveniment, îmbrăcăminte, accesorii și sezon.

     Indiferent dacă îmi caut o pereche de pantofi deosebiți, eleganți pentru a fi purtați la un eveniment special sau îmi doresc o nouă pereche de cizme sau ghetuțe cu sau fără toc, caut informații utile în magazinele online unde pot face shopping de acasă, economisind în acest fel timp și bani pentru mine.

    Un astfel de magazin online este aici – unde am găsit o varietate de încălțăminte pentru dame și bărbați, de calitate, cu design modern și prețuri accesibile la întreaga colecție de toamnă – iarnă 2013, lansată de mărci internaționale precum Lacoste, Caterpillar, Timberland, Skechers, Geox, Dr. Martens, Blink, UGG, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Converse, Kitten, Bronx.

    Pentru că se apropie sezonul de iarnă, mi-am spus că ploaia și ninsoarea nu pot fi învinse decât cu niște ghete de damă rezistente, călduroase, stabile și frumoase.

     Aceste ghete se pot purta și sub formă de botină, să-ngâne toți bărbații în urma mea

  „Şi-avea un picior foarte uşor şi o botină din cea mai fină”, se pot asorta atât cu fuste, cât și cu pantaloni sau jeans.

    Au un design simplu, o notă modernă dată de cataramele cu capse și de talpă ortopedică, iar culoarea neagră, chiar dacă este una clasică va surprinde prin eleganță, făcându-te să te simți ca o divă.

     Fiindcă prietenul meu, Radu Thor, este hotărât să câștige această campanie m-am gândit să-mi aleg și perechea de Skechers Tenisi – Moolah Purr, pantofi cu talpă ortopedică și print leopard în eventualitatea că mă va invita la sărbătorirea evenimentului și va trebui să mă asortez cu mocasinii lui.

    În concluzie, excelența face diferența, iar atitudinea face stilul.
Și fiindcă stilul meu este completat de zâmbet și umor, vă las și o glumă asortată la temă.

     Un copil, la grădiniță, încearcă să își încalțe cizmulițele. Pentru că nu se descurcă, a cerut ajutor educatoarei. Cu tot trasul și împinsul, cizmulițele nu voiau nicidecum să intre. Până când a reușit totuși să îl încalțe, educatoarei i-au apărut broboane de transpirație pe frunte. De aceea aproape ca i-au dat lacrimile când copilul i-a zis:
– Doamnă, dal sunt puse invels…
Într-adevăr, erau pe picior greșit… Nu a fost cu nimic mai ușor să îi scoată cizmulițele decât să i le pună, totuși a reușit să își păstreze calmul până când iar cizmulițele erau încălțate, tot cu sudoare pe frunte, dar de data aceasta așa cum trebuia. Însă atunci băiețelul a zis:
– Cizmulițele astea nu sunt ale mele!!
În loc să strige la el: “De ce nu mi-ai spus??”, educatoarea și-a mușcat buza și încă o dată s-a chinuit să îl descalțe. Când s-a terminat chinul descălțatului, băiețelul i-a spus:
– Sunt cizmulițele flatelui meu. Mama mi-a zis sa le încalț pe astea azi.
Acum ea nu mai știa ce să facă… Să plângă sau să râdă? A reușit totuși să strângă suficientă răbdare pentru a se lupta din nou cu cizmulițele. Când, în sfârșit, l-a încălțat,înainte de a-l trimite afară la joacă, l-a întrebat:
– Și acum, unde îți sunt mănușile? Trebuie să ți le pun în mâini ca să poți pleca afară!
– Le-am băgat în cizmulițe ca să nu le pield…

Articol scris pentru Blogalinițiative la campania -Care este stilul blogosferei-sponsorizată de OFFICESHOES.RO

5 thoughts on “O botină din cea mai fină

  1. Hai ca m-ai facut sa zambesc! Odata cu gluma, pe car n-am mai auzit-o demult ;i cand ai scris ca sunt hotarat sa castig. Intre speranta si hotarare este totusi o linie de demarcatie! Oricum foarte frumos articolul tau, ma bucur ca ti-ai facut timp pentru el!
    Mult succes! Acu de jurii mi-e cam frica! :) Nu de alta dar incaltarile alea au fost alese personal de baiatul meu pentu ziua lui!

Leave a Reply