Noapte de vis și Toujours l’Amour

 

vector-style-wedding-bride-wallpaper-5Uraaaa! Mi se mărită fata! Doamne, credeam că nu voi mai apuca să o văd mireasă! Ei, uite că s-a întâmplat, cu toate că după nunta soră-sii s-a jurat că ea nu va face nuntă niciodată, văzând ce balamuc înseamnă organizarea unui astfel de eveniment, cu atâtea must do-uri de făcut: salon, invitații, decorare, mărturii, buchete, muzică și video, meniu, tortul miresei, cazarea invitaților, ținutele, ciorba de potroace…

Se vede treaba că s-a săturat să joace rolul Juliei Roberts din Runaway Bride, să tot o dea cotită când este vorba de dus în fața altarului! Nu știu cum a convins-o domnul meu viitor ginere, în ce săptămână oarbă a nimerit-o dar știu că era foarte hotărâtă, ba surprinzător de liniștită și relaxată, ea care este o agitată de felul ei.

Știind ce mă așteaptă, am și convocat de urgență un consiliu de familie lărgită, cu tot cu viitorii cuscri, gata să împart sarcinile. Fiecare vorbea cu fiecare și toți la un loc, numai fiică-mea, viitoarea mireasă, tăcea butonând de zor telefonul, ascultând părerea  fiecăruia.

Soacra mare voia nuntă la țară, pe pajiștea din fața casei, să-i cânte fanfara din Cosmești ca să știe tot satul că i se însoară băiatul. “Doamne, Maica Domnului!” mi-am spus în gând, privind spre fata cea mare care tocmai îmi sugera să caut o locație cu ring mare de dans, să aibă loc să facă și ea un vals ca lumea cu soțul ei, că la propria nuntă nu prea a putut din cauza stâlpilor aflați prin sală. .

Și asta era greu, că de, eram familie mare acum, cu multe neamuri noi, unii venind de departe, trebuind aduși, duși, cazați, capitol la care draga mea de cumnată m-a pus în temă că ea nu mai poate să-și  pună casa la dispoziție pentru că acum are chiriași, iar frate-su, adică soțul meu, mi-a pus în vedere că de data asta nu o va mai face pe taximetristul, pentru că vrea și el măcar la nunta asta să bea un șpriț, două…zece.

Mai aveam puțin și făceam atac de panică dacă viitoarea mireasă nu ar fi întrerupt toată gălăgia, bătând cu o linguriță în masă, cerând voie să spună și ea ceva, ca eroină principală a acestui eveniment.

“Dragilor, vă mulțumesc, dar nu este cazul să vă agitați! Voi trebuie să vă asigurați ținuta cu voie bună la purtător, pentru că de ajutat mă va ajuta Săftica!”

Nu o știam pe Săftica, o știam doar pe Ana, Anca, Andra, Alexandra, prietenele ei dintotdeauna, dar aveam să mă dumiresc repede că-i vorba despre un Resort din București, ascultând mai departe ce spunea fata.

harta-salon2

“Îmi voi face nunta așa cum vreau eu și așa cum doriți voi. Voi fi eroina unui film de neuitat, o comedie romantică de lung metraj în două părți. Romantică pentru că se desfășoară într-un salon de nuntă  neoromantic, elegant –  Salon du mariage “Toujours l’Amour” – și comică pentru că toată lumea se va distra având parte de tot felul de surprize frumoase.

logo_cropped_resized-1

Veți găsi aici un cort spațios, elegant, decorat cu stil, fără stâlpi pe mijloc, cu ring mare pentru dans, bine aerisit și luminat de un frumos și imens candelabru, cu mese rotunde, cu toalete impecabile, existând chiar și o toaletă specială pentru mireasă. Ospătarii cu zâmbetul pe buze se vor asigura toată noaptea că nu vă lipsește nimic.

1471948_662636327092084_2134680757_n

În fața salonului există o piscină feeric luminată noaptea cu felinare plutitoare, piscină prevăzută cu un ponton pentru zborul nostru într-un dans al mirilor și un parc plin de verdeață unde este amenajat un lounge special pentru voi.

Am să vă spun un secret, numai vouă: să nu vă stea inima dacă o să vedeți că ne împiedicăm și aterizăm în piscină! Face parte din scenariu. Așa am vrut noi, să ne sărutăm sub apă, o reeditare a primul nostru sărut întâmplat la mare și un motiv de a purta cea de a doua rochie de mireasă, de culoare albastră de data asta.

1535531_684749048214145_1671472491_n

Îmi doresc ca numele salonului să-mi poarte noroc, întotdeauna dragostea să ne însoțească pe drumul în doi pe care-l vom parcurge după noaptea de vis a unei nunți de neuitat, cum tot de neuitat vreau să rămână pentru voi  toate clipele pe care le veți petrece alături de mine.

Știu că va fi așa, pentru că o să mă ajute echipa de specialiști de la salon, începând de la consultanță până la finalul evenimentului, specialiști pe care deja i-am contactat, stabilind fiecare detaliu din pachetul ultra all-inclusive ales de mine, pachet ce va include și cazarea pentru oaspeții veniți de departe.

7-salon-nunta-cu-cazare

Vreau să vă arăt pe facebook poze cu locația, apoi să vă spun în mare cum văd eu filmul în care voi juca alături de artistul vieții mele.

968998_622266811129036_1303557209_nFilmul se va chema Noapte de vis. În rolurile principale… noi și voi. Scenografia este semnată de Florin și Mirela Marin, decorul asigurat de Events by Carmen Ioniță, coloana sonoră – muzică pentru toate vârstele și toate gusturile, numai bună de dansat și chefuit – SELECT MUSIC BAND.

11738117_984780434906792_313199184868954761_n

Avanpremiera va avea loc la Aqua del Mar, cu o săptămână înaintea nunții, printr-o petrecere a burlăcițelor, când o voi face lată alături de prietenele mele cu shot-uri, cocktailuri răcoritoare și distracție la maximum.

Seria întâi va începe la ora 14 cu unirea noastră în fața lui Dumnezeu,

1896753_715029635186086_249506520_n

va continua cu un bar cocktail unde se vor servi platouri cu mici gustări ca invitații prezenți să nu leșine cumva de foame până la servirea mesei, apoi  la ora 20 se va da liber la distracție în salonul decorat în albastru și argintiu, culori alese pentru  Noaptea de vis, care va fi atât noaptea tuturor celor prezenți, cât și tema nunții.

5534cf8ccc1ac25a4e0a399518c2651d  Vă anunț încă de pe acum că nu mă voi lăsa furată, întrucât mirele este polițist și mă va lega de el cu niște cătușe din pluș dar promit să mă fac că nu văd că îmi furați pantoful, în timp ce eu voi dansa desculță ” Foaie verde cinci chiperi.” Am pregătit deja recompensa… perechea de cătușe, pe lângă băutura ce se cere de obicei.

Dansul mirilor va fi pe melodia Nights in white satin, iar strălucirea artificiilor va fi egalată doar de strălucirea din ochii celor prezenți.

10801903_848255558530159_8445753810848289972_n

Petrecerea nu se va opri în zori ci va continua și a doua zi, când toată lumea va fi invitată la o ciorbă de potroace cum nu s-a mai pomenit, acră, numai bună pentru reîncărcarea bateriilor. Și a bateriilor de vin, bineînțeles!

Gata, v-am liniștit pe toți? Deci, mamă soacră, vei avea cort și pajiște, iar tu, tată, poți bea liniștit, sunt taxiuri ce pot fi chemate la comandă.

Happy end prima parte”

Nu am mai așteptat răspunsul. Mi-a fost deajuns să le văd chipurile când au ciocnit paharele cu șampanie! Căldura pusă în urările de “Casă de piatră!” și “Să fie într-un ceas bun” ! spunea tot.

Eu nu i-am urat nimic viitoarei doamne. Am îmbrățișat-o, șoptindu-i la ureche …Toujours l’Amour!

Acum aștept partea a doua a filmului. Va fi sigur peste un an… la botez, în Salonul Ad’Or.

logoSalonduMariagehhg6d6sahq

Articol scris pentru Spring SuperBlog 2016

surse foto Salon du Mariage și Pinterest

5 thoughts on “Noapte de vis și Toujours l’Amour

 1. Hai, ca ai reusit sa ma convingi si de data aceasta !
  Frumoasa prezentare !
  Daca o fi sa ma insor, pe Saftica am sa o ador !

  Felicitari, Maya si mult succes in continuare !

 2. Cine a ales melodia m-a intors in timp, la un “ceai” si am retrait un dans in semiintuneric!
  Astept si o invitatie la nunta organizata de Săftica, la care ma gandesc sa apelez si eu. gg

 3. Pingback: SuperBlog | Proba 13. O nuntă ca în filme

Leave a Reply