Niciodata să nu spui niciodată.

logo_SB2015-250x250Mă înscriu la SuperBlog. Și doar am spus  în 2013 că nu mă mai înscriu niciodată. Am terminat greu ediția din acel an, greu, dar mai ales epuizată fizic și psihic.

E puțin spus epuizată fizic, m-am îmbolnăvit chiar, zăcând  vreo săptămână, deși rezultatul nu a fost unul chiar dezastruos. Am terminat pe locul 20, un loc bun pentru un blog literar și pentru mine, participantă pentru prima dată la o competiție de acest  gen, ce număra vreo 200 de bloggeri buni și foarte buni.

Atunci am spus că nu voi mai participa niciodată, iar anul următor chiar m-am ținut de cuvânt. Nu m-am înscris, dar am fost tot timpul acolo citind probele, închipuindu-mi ce aș fi scris eu, citind bloguri, comentând, respirând de pe margine atmosfera competiției.

Ei bine, anul acesta  nu mai rezist.Mă înscriu. Știu acum ce mă așteaptă, știu că trebuie să mă înving pe  mine, ba chiar cred că pot  scrie mult mai bine decât în 2013.

Și mai știu că niciodată nu voi mai spune niciodată, când va fi vorba de SuperBlog.

Așa că: succes tuturor și …Doamne ajută!

22 thoughts on “Niciodata să nu spui niciodată.

 1. Aşa am zis şi eu, niciodată. Dar chiar că îmi faci “poftă” să mă înscriu şi eu. Dar aştept primăvara…..căci, poate o să fiu mai liber.
  Succes şi spor la scris!

 2. Îți doresc mult succes, dar să știi că acel clasament fad nu înseamnă nimic. Blogul tău este ceea ce este; cei care îl apreciază, o vor face indiferent de locul pe care îl ocupi în clasament.

 3. Bine ai revenit in SuperBlog, Maria!
  Ne bucuram ca ni te alaturi din nou. Iti multumim pentru inscriere si iti dorim succes!
  Te asteptam la start pe 1 octombrie, cu prima proba, si speram sa te regasim la linia de finish si la Gala SuperBlog :) Inspiratie din plin si toate cele bune!

  • Multumesc mult! La randul meu vă doresc succes. iar de câștigat să câștige cei mai buni dintre cei buni. Oricum toți vom fi câștigători chiar de acum. Primul meu câștig…gândul vostru bun.

Leave a Reply