Klauss Days – un vis devenit realitate

 

new-logo-01-1024x379Visul meu din totdeauna, în materie de vestimentație, a fost să-mi găsesc de îmbrăcat, fără să alerg prin magazine, fără să transpir probând, fără să mă îmbrac într-o uniformă, fără să stea pe mine ca pe gard, fără să, fără să…. ba să fiu și elegantă, acea eleganță dată de calitate și simplitate, dar mai ales de atitudinea mea de încântare.

La atâți de “fără”, pare un vis greu de realizat. Pare, atât timp cât nu cunoști Klauss Days, un magazin în care orice vis devine realitate.

Înainte de a continua, vreau să subliniez că acest articol NU este un advertorial, nici vreo reclamă plătită de Klauss.

Acest articol este modul meu de a-mi arăta aprecierea pentru produsele e calitate pe care le-am găsit în acest magazin online, dar mai ales pentru rochia aleasă în vederea unui mare moment din viața mea.

Este pentru prima dată când am îndrăznit să-mi comand ceva, așa, numai văzând  niște poze pe internet.

Hai, fie, spun drept, am mai consultat și tabelul de mărimi, ba m-am conversat și cu Klauss Days pe facebook, întrebând una, alta, în special  despre politica de retur, necrezând că va fi totul perfect…așa de la distanță. Ei, uite că m-am înșelat!

Rochia Mery nu a avut niciun cusur. Îmi venea perfect, era elegantă, din  voal și dantelă, bine lucrată și finisată, potrivindu-se perfect corpului și înălțimii mele.

 

18871430_1973010039577956_745132067_nA trebuit să mă ciupesc să văd dacă nu visez. Nu nu am visat, sau dacă am visat vreodată, v-am spus, visul a devenit realitate datorită profesionalismului celor de la Klauss Days.

 

 

 

Leave a Reply