Iertare, domnule Chinez!

Iertare, domnule Chinez, că nu sunt rockeriță! Am fost într-o vreme, dar mi-a trecut, așa cum trec multe dintre pasiunile tinereții. Nu se putea prin anii 90 să nu-ți placă Scorpions, November-ul celor de la Guns’N Roses sau Metallica cu al ei “To live is to die”.

Îmi plăcea rock-ul, dar din el cel mai mult apreciam mesajul pe care-l purta acest gen de muzică. Ascult și acum, nu am încotro, pentru că este muzica pe care fata mea o ascultă zi de zi. Ea a fost dealtfel aceea care m-a chemat să-l ascult pe Tiberiu Albu cu al său Dream on.

Rămăsese electrizată, uitând și să mai respire cât timp a cântat băiatul ăsta. Am uitat și eu, în timp ce-l ascultam. Acesta este primul motiv pentru care-l voi vota pe Tiberiu Albu în finala de la Vocea României.

Cel de-al doilea motiv pentru care îl voi vota este că, da, chiar are voce băiatul asta! Dacă a reușit să impresioneze o devoratoare de muzică…folk prin muzică rock, adicătelea pe mine, înseamnă că are valoare.  Iertare, domnule Chinez, că iubesc folk-ul mai mult decât rock-ul! „De gustibus non disputandum”, dar nu pot contesta calitățile native ale acestui băiat.

Cel de-al treilea motiv pentru care îl voi vota și-i voi invita pe toți cunoscuții mei să o facă, va fi faptul că vreau ca, sub Copacul cu vise, încă un vis să prindă aripi. Visul unui tânăr cu voce nelucrată prin studii speciale de muzică, dar lucrată prin pasiune, prin dăruire și talent.

Trebuie să-l ajutăm pe Tiberiu Albu ca în viitorul apropiat să ne vorbească, cum altfel decât cântând, despre Dream on ca despre Dream come true. Pentru asta trebuie să-l votați printr-un  SMS la 1276. Mai multe amănunte despre viitoarea Voce a României găsiți pe pagina lui de facebook.

tiberiu-albu-finala-vocea-romaniei-600x580Succes maxim, Tiberiu!

Încă ceva, domnule Chinez. Nu-mi place berea, dar după finală voi bea două beri…una pentru Tiberiu că a câștigat și una pentru tine că l-ai promovat.

 

 

16 thoughts on “Iertare, domnule Chinez!

 1. Asta, cu domnule Chinez, e cel mai tare lucru citit anul asta. Maria, nu mă pot opri din ras şi uimire. N-am văzut anul acesta nici vocea Romaniei, decat secvente, nici factorul X, pur şi simplu a fost o perioada nebună la noi acasa, de o vreme, dar promit solemn ca voi vota, doar sa-mi spui cand, că nu am rabdare a cauta. Te pup, doamnă Copac cu vise, esti cea mai rock dintre folkişti. Şi nici mie nu-mi place berea, dar un vinişor merge, nu? Sau o vodcă cu suc de roşii, nici asta nu e semn rock? Nu? Atunci am eu o geacă de piele şi nişte lanţuri, plete am, atitudine imi fac. Hai, băiatul..

  • Mi-ai transmis râsul, Adriana! De nu ne vei vedea pe amândouă… înlănțuite, cu fundul pe bordură, înconjurate de cutii de bere și sticle de vodcă, sărbătorindu-l pe Tiberiu!!! Se votează vineri, pe 19 decembrie, după 20:30. Să-i ținem pumnii deci, că altă dată nu mă mai prinzi să beau eu bere. Te îmbrățișez!

 2. Colega, nu-mi găsesc cuvinte să îţi mulţumesc… Aşa că nu o să o fac. Dar tu ştii că m-ai emoţionat cu rândurile astea, da? :) Respect!

  • Domnu Chinezu, nu este nevoie de mulțumiri speciale!O fac pentru o cauză nobilă și mă și sacrific cu drag pentru ea. Adică mă voi îmbăta.

 3. Am cam ratat Vocea dar cât am reuşit să văd, l-am remarcat şi eu pe Tiberiu. Go on!!
  Iubesc folk-ul cu tot sufletul meu. 😉 Mă bucur să aflu că şi tu!!

 4. Rok în gând….şi în suflet…..şi mai ales în casă. Este muzica ce o “gust” zi de zi. Cu siguranţă votez cu Tiberuiu.
  Cu domnu Chinezu, aşa cum îi spui tu, aş bea 10 beri lângă un foc de tabară, cântând în boye rok.
  Succes Tiberiu!

 5. Am urmărit “Vocea României” şi sunt încântat de ce am auzit în acest show. Tiberiu este într-adevăr o voce deosebită. Aştept nerăbdător finala şi apoi voi şti pe cine votez. Evident că am un… o favorită!

 6. Te știu eu. Nu cred că vei vota altceva. Adevărul că sunt toți finaliștii sunt buni, dar, na, doar unul, adică Tiberiu, trebuie să fie Vocea.

  • Mulțumesc, Iuliu!Știu că tu ai gusturi, așa că dă-i cu votul.Ba poți chiar să-l susții și tu printr-un articol.

 7. Pingback: Castigatori campanie "Sustine-l si tu pe Tiberiu Albu la Vocea Romaniei" - Blogal Initiative

Leave a Reply