Hai, România!

 

hairomaniaAm fost dintotdeauna suporter înfocat al meciurilor de handbal, de pe vremea când handbalul românesc avea un cuvânt greu de spus în clasamentele mondiale. Nume grele ca Oţelea, Samungi, Birtalan, Gruia, Gațu au intrat în legendă prin cucerirea a 4 trofee mondiale, în 1961, 1964, 1970, 1974.

La rândul său handbalul feminin mândrindu-se cu Luminita Hutupan una dintre cele mai de succes handbaliste ale Romaniei, aleasa cel mai bun portar din toate timpurile sau Cristina Neagu (Buducnost) cea mai bună jucătoare din echipa României, cea care astăzi, 15 decembrie 2014 va lupta să învingă echipa Spaniei alături de întregul lot format din:
Portari: Paula Ungureanu (HCM Baia Mare), Denisa Dedu (Corona Braşov) Ionica Munteanu (SCM Craiova)
Extreme stînga: Valentina Elisei Ardean (HCM Baia Mare), Camelia Hotea (Corona Braşov)
Extreme dreapta: Adriana Nechita (HCM Baia Mare), Aneta Pîrvuţ (SCM Craiova), Laura Chiper (Corona Braşov)
Pivoţi: Florina Chintoan (U Alexandrion Cluj), Crina Pintea (HC Zalău), Georgiana Ciuciulete (HC Zalău) sau Raluca Agrigoroaie (HCM Roman)
Linia de 9 metri: Aurelia Brădeanu, Cristina Zamfir, Oana Bondar, Adriana Ţăcălie (toate Corona Braşov), Gabriela Perianu (Dunărea Brăila), Daniela Băbeanu (HCM Roman).

Meciul va avea loc astăzi, la ora 17 în sala Fonix Csarnok din Debrecen, iar noi de aici, din România, vom fi alături de ele, ținându-le pumnii și strigând “Hai România!

Sunt convinsă că antrenorul Gheorghe Tadici a ales de data aceasta formula de succes pentru un rezultat de excepție.

Dragi handbaliste, fetele mele luptătoare, cred în voi și știu că veți învinge. Alături de voi vor fi milioane de români ce vă vor ține pumnii, ce se vor ruga pentru victoria de azi și pentru cea viitoare din meciul cu Polonia de pe 17 decembrie, meciuri anunțate pe FRH

Dragi români, dragi iubitori de handbal, zilele astea fetele au nevoie de gândul vostru bun. Dăruiți-le o oră din viața voastră, transmițându-le energia pozitivă de care au nevoie, iar ele vă vor răsplăti cu o victorie mult așteptată. Doamne ajută! Hai, România!

logo

6 thoughts on “Hai, România!

  1. La ora asta privesc meciul și mă rog pentru fete.Mai sunt două minute și eu mor de inimă.Paula e fantastică.Bravo, fetelor!

  2. Bravoooo!!! Sunt mandru de voi, fetelor! Inca o data, prin voi, Romania dovedeste ca are valoare, ca poate da sportivi de performanta! Felicitari!

Leave a Reply