Fază de fază cu-o bunică și-un test Barza

    

     Îmi place videoclipul  de la Testul Barza  despre #LuguLugu! Nu ai cum să nu-ți placă, având o mare doza de umor, dar și de adevăr, care subliniază necesitatea și utilitatea acestui test.

Pentru unii răspunsul benzii buclucașe este o mare sperietoare, pentru alții este semn de la divinitate că vine … barza.

Mama ei de barză, că eu una era să fac atac de cord într-o zi de primăvară, când s-a întors de prin țările calde. O cam meritam, pentru că ce naiba poți să faci când afară plouă și nici bani de numărat nu prea ai.

Dar, să ne întoarcem la berzele noastre! Cam la vreo două săptămâni de la ultimul lugu lugu, am început să am niște simptome ciudate… ba nu mai suportam mirosul de ceapă ce se infiltra insidios pe sub ușa vecinei, ba îmi era greață, ba mi se părea că mă cam strânge sutienul, bașca cele trei zile care trecuseră peste data de 27 când trebuia să-mi vină.

Deja începusem să intru la idei, ba chiar să mă ia cu panică la gândul că am îmbulinat-o la vârsta mea de viitoare bunică. Frumos mi-ar fi stat să fiu gravidă odată cu fiică-mea! De lugu lugu, nici că mai era vorba.

Nu aveam nevoie decât de un test, dar și de ăsta îmi era frică. Până la urmă mi-am luat inima-n dinți și am vorbit cu fata, viitoarea mămică, rugând- o să-mi aducă un test Barza. Până a venit am pregătit recipientul, am făcut pipi în el și am așteptat temătoare verdictul.

Fiică-mea a ieșit din baie, fluturând testul, în timp ce-mi spunea printre hohote de râs: „Vom avea un frățior!”

Am văzut roșu în fața ochilor de la cele două dungi, apoi  m-am prăbușit pe scaun, albă ca testul, izbucnind în plâns. Râsu-plânsu la mine în bucătărie, după ce, văzând că a întins coarda prea tare, fiică-mea mi-a spus că a fost doar o păcăleală, testul fiind al ei, în timp ce-mi întindea unul nefolosit.

test-de-sarcina-barza-ultrasensibil-banda-1615-2

Testul meu, desigilat de mine și introbăgat cu mânuța mea în borcănaș, a ieșit curat, curat, adică doar cu-o dungă de rigoare,  urmând ca frățiorul să-l facă tot păcălicioasa de fiică-mea, care o viață întreagă s-a ținut de șotii. Norocul ei a fost că era mămică în devenire, altfel și-o lua cu vârf și îndesat pentru sperietura pe care am tras-o.

De atunci am avut mai mare grijă, apucându-mă durerile de cap când știam eu că-i pe la mijloc și folosind din când în când, preventiv și în secret, testul Barza.

Apropo, că tot veni vorba de barză și de copii, știți ce face o barză după ce aduce un copil. Sforăie!

test_de_sarcina_barza_banda1

 Testul Barza este primul test de sarcină din România și, după 20 de ani de la lansare, este în continuare cel mai apreciat test. BARZA ofera rezultate rapide și sigure prin cele mai precise, sensibile și accesibile teste de sarcină, ovulație și menopauză din România. Produsele BARZA sunt acreditate FDA și CE și sunt recomandate de Societatea de Obstetrică și Ginecologie din România.untitled

Mi-ar plăcea să aud și părerile voastre despre acest videoclip, despre pățanii nostime care vi s-au întâmplat, sau de care ați auzit, legate de testul Barză!

 

   

   

6 thoughts on “Fază de fază cu-o bunică și-un test Barza

  1. Super! Am facut o burta de ras si mi-am adus aminte de raspunsul la intrebarea: Ce au in comun o blonda si o broasca? Cica amandoua se tem de….barza.

  2. Pingback: Castigatori campanie "Raspunde si tu la provocarea Barza" - Blogal Initiative

Leave a Reply