Despre modă-n chip și fel și-un desen pe-un șervețel

wardrobeb-150x150

Despre modă, Jean Cocteau spunea că este “ceea ce se demodează.”

Moda este un “val” impus pe piață, la un moment dat, de un creator sau un grup  de creatori, care prin noutatea și originalitatea stilului propus devine model de copiat în plan individual atât de prieteni, artiști, designeri, cât și de marile corporații de modă. 

 Datorită numărului mare de adepți ai modelului inițial, acele produse, de atâta copiere și de atâtea schimbări, își pierd calitățile inițiale. Ceea ce era unicat la început devine comun, păstrându-se doar pe alocuri din tendințe.

Și totuși există oameni care vor să fie și la modă, dar și unici. Acestui segment de piață se adresează magazinul Wardobe B, magazin online de îmbrăcăminte deschis în 2012, când pasiunea  pentru modă a două surori s-a transformat într-o afacere de succes.

Povestea magazinului lor online de haine a început de la o discuție banală și de la o schiță realizată pe un șervețel de hârtie, într-un restaurant.

Andra și Raluca Barchi au lansat Wardrobe-B.ro din dorința de a aduce produse de lux în țara noastră, la prețuri cât mai accesibile: bluze, pulovere, sacouri, pantaloni, fuste, jachete, salopete, dar și de accesorii unicat ca bijuterii, genți, curele, eșarfe, bentițe și altele, accesorii care completează și personalizează ținuta dându-i stil și eleganță.

Tot ce se găsește în Wardobe B, este unicat, șansa să găsești același articol cumpărat de la Wadrobe B,  la un alt român fiind de 1 la 10.000.000, ele păstrând câte ceva din tendințele modei de sezon, dar neriscând să se demodeze în sezonul următor.

Făcându-ți cont pe Wardrobe B, vei găsi un consilier pentru stilul tău propriu, care te va ajuta prin sfaturi date pas cu pas să devii o persoană specială, îmbrăcată cu gust, o persoană ce va atrage privirile, doar făcând alegerea potrivită împreună cu întreaga echipă de profesioniști în domeniul vestimentar.

 Aici se lucrează cu tine, cu principiile tale, cu interesele pe care le ai, și, cel mai important, cu corpul tău, pe care stilul vestimentar adoptat trebuie să-l facă să se simtă bine în orice context.

În această garderobă ultra chic vei găsi produse de manufactură ale unor firme renumite în exterior ca  Atos Lombardini, Bruuns Bazaar, Baum und Pferdgarten, Rocio, A Cuckoo Moment, Isharya, La Kore Milano sau Only E.T will Judge me, produse de o calitate de excepție atât a materialelor din care sunt confecționate, cât și a felului în care sunt lucrate.

Pentru că tot este primăvară, pentru a mă asorta cu ea și pentru a mă defini ca stil și eleganță, aș alege  bluza Imperial, o bluză ușor de asortat atât la ținute casual, cât și la ținute elegante. Cu o textură ușor transparentă, fâșie din piele ecologică la baza decolteului, spatele negru simplu, bluza se poate purta la pantaloni scurți cu balerini sau sandale cu toc, iar pentru ținute elegante se poate asorta cu pantaloni lungi sau fustă “creion”.

1797555_727176390635762_375182243_n

Nota de aparte și stilul personal vor fi date de cerceii de la Isharya, cercei Louvre Curved din rășină neagră, suflați cu aur de 24K și prelucrați manual.

isharya_cercei_black_translucent_resin_18k_gold_plated_brass_460ron-1

Produsele comandate pe site sunt livrate imediat, existând posibilitatea returnării banilor în cazul în care ceva nu corespunde cerințelor inițiale.

Pentru a intra în contact direct cu clienții, magazinul Wardobe B  a deschis o locație în Galeriile Victoria 46 din București.

Despre alte informații, concursuri, noutăți, aflați accesând pagina lui de Facebook.

Se spune că haina-l face pe om. Eu aș spune altfel: nu haina-l face pe om, ci  Wardobe B,  îmbrăcându-l cu haine create doar pentru el.

 

Wardobe B nu este doar un logo, este calitatea însăși.

 

Wardrobe-B

 

sursa foto- Wardobe

sursă citate-www. ziare. com

4 thoughts on “Despre modă-n chip și fel și-un desen pe-un șervețel

Leave a Reply