Conti sau norocul unui cutu parasit

 photo 247679_195576917257162_1539405393_n_zpsdad1da11.jpg
Buna ziua!
Eu sunt Grigore sau Conti.Cand voi fi mare probabil ca voi fi Contele Grigore, acum nu am decat o luna si-ncap in mana la noua  mamica, cum se mai spune …noua mea stapana[ei nu-i place stapana sa-i spui…cica  toti suntem liberi, ea nu-i stapana nimanui]. Conti vine de la…container unde am fost  gasit, amarat, fara ochi, venit pe lume doar de o zi dar aruncat de indat’de vechea stapana inumana si rea. Deocamdata nu fac nimic decat  sug cu pofta din biberon si din ce mai apuc, apoi dorm mult, ca doar de-atata supt si mangaiat, sunt obosit. In rest nu fac nimic deosebit, nu plang, pozne inca nu fac, sau numai un pic,  cand pe bluza mamei  mai las cate un pipi tot mic. Acum ca m-ati cunoscut, plec iar la culcare si-am sa revin curand, cand o sa fiu ceva mai mare.
Am uitat sa va spun de ce ma cheama si Grigore…asa i-a venit mamei in prima clipa sa ma intrebe cu uimire…ce faci aici , mai Grigore…de mila, de emotie nu a mai putut sa spuna cum ar fi vrut…mai, Azore?Asa ca va saluta Conti- Grigore !

4 thoughts on “Conti sau norocul unui cutu parasit

    • Da, mai Cristi!S-a imprietenit cu unul ca el,GEORGEL.Georgel este, Grogore, nu.Nu mai are cine sa ma conduca acasa de la servici.Il vreauuuuuuuuu pe Grigoreeee!

Leave a Reply