Clujeni, vi se pregătește ceva! Runners Club vă premiază

logoDa, Runners Club continuă seria faptelor bune, promovând și premiind  mișcarea în aer liber prin alergare, ajutând totodată și pe alții care datorită stării de sănătate nu o pot face.

După succesul avut la „Crosul Divelor”, unde au participat peste 400 de femei, Runners Club continuă campania  de ajutorare a copiilor diagnosticați cu insuficienţă renală cronică, dependenți de dializă și aflați în grija Asociației pentru Empatie și Solidaritate ”Claudia Safta”, organizând cea de a V-a ediţie a Maratonului Internaţional AROBS Cluj-Napoca (MIACN), sumele obținut constituind un fond de finanțare pentru acoperirea costurilor directe legate de tratamentele specifice, medicamente, transport și organizarea unei tabere anuale.

11053382_839284476119668_7204078263351919460_n

Maratonul va avea loc pe data de 19 aprilie 2015, ultima zi de înscriere fiind 5aprilie. Toți participanții primesc la înscriere un kit cu tricoul tehnic oficial, sacul de antrenament dublu compartimentat personalizat, numărul de concurs și cip-ul de cronometrare, acces la Pasta Party, 1 gel energizant Isostar (35g) cu aromă de mere, un plic (7,1g) Isostar cu bicarbonat, magneziu și sodiu pentru prevenirea crampelor și durerilor musculare din timpul activităților fizice și un antiperspirant Rexona Aloe Vera sau Rexona Men Quantum.

Mai multe despre maraton puteți afla de aici. Cei ce nu sunteți  fericiții locuitori ai Clujului ce pot participa la maraton,  stați cu ochii pe Runners Club! În curând vor organiza Crosul Companiilor în Brașov, București, Cluj- Napoca,  Iași, Oradea, Târgu Mureș!

Iar, dacă vreți să ajutați și voi, neputând alerga la maraton, puteți dona o sumă oricât de mică în contul  RO45BTRL01301205F94787xx -contul ASOCIAȚIA PENTRU SOLIDARITATE ȘI EMPATIE CLAUDIA SAFTA

Am prieteni dependenți de dializă și știu cât de mari le sunt nevoile, mai știu și cu câtă bucurie și nerăbdare așteaptă ei tabăra de vară de la malul mării, de aceea îmi doresc ca maratonul să fie o reușită c-un număr record de participanți. În final toți, vor primi cel mai important premiu – SĂNTĂTEA.

Respect domnilor Horaţiu Morar și Emanuel Ungureanu pentru tot ceea ce faceți!

Am scris cu drag, cu speranță, cu respect despre acest eveniment.Doamne ajută la toată lumea, dar mai ales celor ca Nicu Despa și Ștefania Jiga, prietenii mei, adevărați alergători în cursa vieții.

2 thoughts on “Clujeni, vi se pregătește ceva! Runners Club vă premiază

Leave a Reply