Capra fără trei iezi sau reality ștou

 

capra_cu_trei_iezi_clip_image006-300x210A fost odată o capră cu un ied – aia cu trei iezi nu mai este, și-a luat demult lumea în cap, plecând în Spania să zburde printre căpșuni. Doar c-un ied, nu cu trei ca în poveste. Azi nu se mai poartă trei cucuieți, e prea mult pentru un buget redus și-o remunerație mică, așa că povestea poate începe prin rectificare bugetară.

A fost odată -data o scriu mai târziu…o capră(sigur era animală, nu poziție), iar capra asta, întrucât își hrănea iedul cu babylact, nemaitrebuind să se cocoșeze cu drobul de sare în spinare și nici să-i pocnească  cumva silicoanele pline de lapte, stătea cât îi ziua de lungă pe meee-s, fost mee-boo, făcând schimb de behăituri cu alte capre singure ca și ea. Din când în când mai nimerea și câte-un țap bătrân în călduri, ba un noaten înțărcat recent, dar cu dorul suptului în continuare, ba chiar câte-un lup (de) mare flămând ce-și căuta iertarea onlinie, nu din mari procese de conștiinţă, ci pentru satisfacerea glandelor ce salivau la amintirea ultimei pomeni.

S-a fript el rău atunci, a suflat o vreme și-n iaurt, dar ce-i interzis e bun, chiar dacă e imoral și-ngraşă…adică…moca. Revenons a notre… capra, deci, o ea care-l făcea pe nenea lup să bălească cu gândul la viitoare și promițătoare nebuneli, ce urmau să-i mai aducă aminte de tinerețea dusăăăăăăăă hăt -hăăăt.

Partea rea e că vroia…dar nu și putea, și nici nu prea știa cum să intre în grațiile caprei, pentru că vrăjeala cu cântatul nu mai ținea, nici dinți nu mai avea de pilit, la cât pilise, nici alții de pus, dentistul costând cât pensia lui indexată pe cinci ani, pe deasupra cum suna la ușă, cum îi cerea al mic id-ul și parola.

În disperarea lui s-a apucat lupul de buchisit într-o carte de psiho-polologhie despre frustrările n.f.h.h, neîmplinirile date de lipsa lui yin și yang, despre stările caprelor seduse și abandonate sau menopauzate, despre puncte critice de atac de panică și melancolie blegoasă. Și… Evrika!!! În sfârșit a găsit soluția.

S-a postat într-o seară ploioasă, când scade lumina cu endorfina (crescând însa prețul)…pe mess …și a început s-o bombardeze cu off- line-uri, cu mass-uri, gif-uri, copy -paste și alte ghiveciuri ale unor clasici în viață din antichitate și până azi, inclusiv tot repertoriu poptămăștean. Lacrimogene de plângeau tastele calcului, duuuuuulci de a făcut capra diabet prin simpatie, dar cea mai dură strategie, bomboana de pe colivă, a fost când lupul a început să-i declame din propriile creații.

Spuneți voi, cine ar rezista la o ispită-neasemuită, căpriță-zeiță, fantasme-orgasme, stele-lov-ele?! Ei bine, nici capra noastră nu a rezistat și a căzut la primul buzz-uit pe spate, dându-i parola și numărul de la sutien.

Nici nu s-a terminat bine yala de dat accept că lupul și intră  val-vârtej în cuibușorul de nebunii al caprei. Iedul, știind din poveștile trecute ce urma să se întâmple, s-a ascuns repede sub pat.

Lupul cu ochii mari să vadă mai bine ce numai văzuse demuuult, neavând nicio taină cu psihicatul de ied, a luat capra în brate să o sărute de bucurie, nu mai că s-a împiedicat de preș, că-i cam tremurau picioarele și mai avea și sciatica, și a aterizat (așa din greșeală, cică, în pat]…cu capra dedesubt.

Și ce fericiți ar fi fost ei (până) la adânci bătrâneți, dacă iedul nu le-ar fi stricat momentul de… joasă încărcătură senzuală, spunând: ”Auzi nenea, în poveste lupul mănâncă iezii, nu bip… capra, și apoi la cum te prezinți matale la dotări, sigur rămâi dator tot restul vieții…și să văz eu de unde mai mănânci tu sarmale marcă înregistrată ghiogâlţ-ghiogâlţ!.”

Dară, cum dragostea trece prin stomac, îi trecu și lupului amocul, îi trecu și caprei bufeul, răcorindu-se după ce-i facu iedului un cucui și-un vânt lupului.  N-am găsit niciun selfie să văd dacă seamănă capra mea cu cineva, dar șă știți că orice asemănare nu-i întâmplătoare.

Hai, pa tu! Succesuri mai mare, data viitoare!

Articolul participă la concursul Moment umoristic, organizat de Cudi & Ketherius. Participați și voi! Trebuie să zâmbim mai mult.

7 thoughts on “Capra fără trei iezi sau reality ștou

  1. Pingback: Concurs „Moment umoristic” | Dianaticus Cudi

  2. Pingback: Ketherius » moment vesel

  3. Biata capră……bietul ied….dar vai de lp!
    Şi când o vedea iedul metoda “suflatului în pompă” , ce o să zică. Că are mama pană?

  4. Pingback: Ketherius & Cudi » Concurs „Moment umoristic”

Leave a Reply