Anotimpul amintirilor frumoase

siglatopAnotimpul amintirilor frumoase este pentru mine al cincilea anotimp. Nu-l găsiți trecut în niciun calendar, el există numai în suflet, acoperind diminețile incerte ale primăverii, arșițele usturătoare ale verii, zilele ploioase de toamnă, gerul aprig al iernii.

Al cincilea anotimp este atunci când lași orice în urmă, zburând spre o altă destinație, unde uiți de tot și toate ce ți-au înnegurat gândul și viața, unde te redescoperi și descoperi o altă lume, un alt decor, un alt mod de a fi.

Primul pas spre acest anotimp îl faci găsind un prieten de nădejde care îți va rezolva toate problemele la care nu te pricepi sau pentru care trebuie să consumi timp mult, stres, nervi plus o stare de nesiguranță, neștiind cum va fi și ce va fi.

Prietenul de care ai nevoie este Agenția Terminal 1 Travel, cel ce îți va lua de pe umeri grija transportului, a procurării biletelor de avion, această agenție fiind pe primul loc în vânzarea biletelor de avion online prin intermediul site-ului www.BileteAvion.ro, prietenul ce va rezolva problema taxelor de aeroport, a asigurării de sănătate, a cazării, pentru că astea chiar sunt părți esențiale din anotimpul amintirilor frumoase.

Prietenul meu îmi va da din timp toate informațiile necesare – oferte promoționale, companii aeriene, rezervări hoteluri, hărți turistice, preţuri bilete, dându-mi chiar și posibilitatea să plătesc în rate.

rate

Nu vreau să-mi amintesc despre prima mea călătorie în Spania, pe cont propriu, pentru că amintirile urâte trebuie să rămână undeva în urmă, fiindu-mi învățătură de minte pentru data când va veni anotimpul amintirilor frumoase. Păcat că frumusețea a tot ce am văzut a fost umbrită de drum, zbor, cazare. De data asta nu va mai fi așa. Acum știu cu ce să încep. Cu un click pe www.bileteavion.ro dau STOP căutărilor și START călătoriei.

imaginedreapta

Vreau pentru următoarea vizită programată la Barcelona, acest al cincilea anotimp să înceapă cu un zbor de neuitat asigurat de Lufthansa  prin oferta speciala de numai 198 euro București – Barcelona – București.

10751946_373030816178437_1701980182_n

Barcelona. Imagine din Catedrală pe care o voi revedea ajutată de wwwbileteavion.ro. Arhiva proprie.

Sunt convinsă că de data aceasta voi vedea altfel frumusețile Barcelonei iar al cincilea anotimp, al amintirilor frumoase, va fi mereu prezent în viaţa mea, așa cum prezent va fi și Agenția Terminal 1 Travel la care voi apela pentru bilete de avion, ori de câte ori voi avea nevoie.

lh

 

7 thoughts on “Anotimpul amintirilor frumoase

Leave a Reply