AlecoAir, doctorul sănătății tale

Haideți să vă dau un link! http://alecoair.ro/ Nu rezist să nu o fac, la cât de util mi-a fost mie, ar fi păcat să nu împărtășesc și altora felul în care am ieșit dintr-o problemă spinoasă, problemă apărută ca urmare a grabei mele proverbiale.

Pentru că asta am făcut eu când mi-am cumpărat apartamentul. M-am grăbit ca nu cumva să mi-o ia altul înainte. Vrăjită de tapetul cu margarete de pe pereți, de camerele mari și spațioase, nu am văzut că nu am nici un geam la baie, că nu am unde usca rufele, că totul este izolat prin geamuri de termopan, tavane false și alte falsități care dădeau impresia de comod, aerisit, sănătos.

Prima problemă a apărut cu, evident, prima baie. Curgea apa fierbinte în cadă, iar altă apă, sub formă de condens curgea de pe pereții faianțați până în tavan. A trebuit să deschid ușa să pot vedea cât de cât prin aburul dens, abur ce s-a împrăștiat pe undeva prin casă.

Partea a doua a urmat când a trebuit să spăl rufe. Stenderul era nelipsit din cameră, cum nelipsit avea să fie și mucegaiul ce a înflorit albastru prin toate colţurile, mucegai declanşator de alergii şi crize de astm la toţi din casă. Halal afacere am făcut, dar dacă tot mi-am făcut-o cu mâna mea, tot cu mâna mea trebuia să şi îndrept, aşa că am apelat la internet pentru a găsi soluţii. Ce spray-uri anti-mucegai, ce ventilatoare de baie! Soluţia am găsit-o pe alecoair.ro, site care mi-a rezolvat toate problemele ce ţineau de mediul apartamentului meu.

ttk-s serie

Cu dezumificatorul casnic  am reuşit să scap de igrasie, rufele uscându-se mult mai uşor, aerul din apartament nemaifiind plin de alergeni, iar sarea din dulap îmi rămâne pulbere, fără să se mai umezească.

Cel mai mult mă bucur de sănătatea celor mici, care nu mai strănută tot timpul din cauza margaretelor de pe pereţii mei tapetaţi, margarete care ascundeau colonii de mucegai ce erau ajutate să crească de umiditatea mărită din cauza aburilor din baie şi bucătărie, a transpiraţiei şi respiraţiei, a rufelor puse la uscat .

Cu dezumificatorul recomandat de specialistul site-ului, în funcţie de mc3 de aer din apartament,  margaretele mele de pe pereţi  împrăştie peste tot aer curat şi sănătos.
Acum, că vine iarna şi vor dudui caloriferele, va trebui să mă gândesc şi la un umidificator, pe care l-am găsit tot pe alecoir. ro, întrucât şi un aer cu umiditate sub 40% creează probleme de sănătate şi duce la deteriorarea mobilierului, a cărţilor, tablourilor, tâmplăriei, la fel de mult ca şi excesul de umiditate.

umidificator ultrasunete
Vedeţi de ce v-am lăsat link-ul de la început? Trebuie neapărat să intraţi pe el, pentru că în afară de cele două produse nelipsite dintr-o casă, mai găsiţi şi aeroterme, tunuri de căldură, pe motorină cu ardere directă şi indirectă, aer condiţionat portabil, neutralizator de mirosuri, purificatoare de aer și o gamă largă de accesorii, produse importate de la distribuitori de marcă recunoscuți la momentul actual în tratarea aerului: TROTEC Germania, FRAL Italia şi ARGO Italia, MEACO.

Transportul produsului este gratuit la o valoare de cumpărare mai mare de 490 roni, poate fi returnat dacă nu corespunde specificaţiilor de pe site, alegând între înlocuirea produsului sau returnarea contravalorii sale.
Vă doresc sănătate, pe care o veţi păstra cu siguranţă, alegând produsele de pe alecoair.ro!

logo

8 thoughts on “AlecoAir, doctorul sănătății tale

  1. De cand am scris despre AlecoAir, sotul meu ma tot tachineaza spunand ca avem nevoie in primul rand de un neutralizator de mirosuri, ca sa se poata bucura si el de faptul ca s-a lasat de fumat. :))))

  2. ”Falsitati care dau impresia de curat, aerisit si sanatos” … m-ai pus pe ganduri, poate cel mai bine este sa folosim metodele clasice atunci cand inca mai putem, pentru toate celelalte exista AlecoAir 😉

    • Păi, da! Tavan fals, tapet pe pereți, toate dau impresia de curat. In spatele lor, mucegaiuri, igrasie, umiditate.

Leave a Reply