Casting la Cris-TIM

Cris-Tim_Coperta_3

“ Copiii sunt cea mai valoroasă resursă a lumii și cea mai mare resursa a ei pentru viitor.”

John Fitzgerald Kennedy

Cred că acest citat a stat la baza reclamei pe care Crist-Tim a făcut-o în anul 2002 salamului săsesc. Luiza, fetița dulce din spotul de atunci, a devenit  o adevărată domnișoară, astfel încât Crist-Tim face un nou casting pentru a alege opt copii cu vârste între 3 și 7 ani, ce vor fi noile vedete din reclama  pentru Salam Săsec, cărora adorabila Luiza la va lăsa locul. 

Nu mă îndoiesc de faptul că orice părinte își vede copilul său ca fiind cel mai frumos, cel mai deștept, cel mai talentat, cel mai cel în toate cele. Din acest motiv, trebuie să-i dați o șansă micuțului să arate lumii întregi ce poate el, aducând mii de zâmbete pe fața telespectatorilor, zâmbet de care aceștia își vor aminti ori de câte ori  vor trebui să aleagă un salam sănătos pentru familiile lor.

Dacă vrei ca acea vedetă să fie copilul tău, dacă vrei ca micuțul tău să fie exponentul calității unui produs, al unui mod de hrană sănătos, fără conservanți și E-uri , al unor produse sigure și sănătoase, nu trebuie decât să accesezi aici, să filmezi mica vedetă spunând Salam Săsesc și răspunzând la întrebarea “Dacă ai fi tu mama mea și eu copilul, ce m-ai pune sa fac?”.

Urcă apoi filmulețul de 30 de secunde pe platforma concursului, unde va fi votat public! Juriul  format din 2 reprezentanți ai departamentului de marketing  Cris-Tim, regizorul noului spot și directorul de creație al agenției care realizează Campania- Cris-Tim te face superstar!, va alege săptămânal doi finaliști, dintre primii 5 câștigători săptămânali, astfel ca în final să fie 8 finaliști.  

Concursul se desfășoară în perioada 17 martie-13 aprilie, iar pe 14 aprilie vor fi anunțați cei 8 copii câștigători.

Printre posesoarele unei viitoare vedete, mă număr și eu, fericita bunică a lui Alexandru, nepoțelul din dotare, pe care-l consider cel mai nostim copil, cel mai talentat, dar mai ales cel mai haios (știți proverbul cu cioara…).

Când Alexandru a început să vorbească, a avut o mare problemă cu litera R, care totdeauna, evident, era L.

 Un an întreg am tot zis împreună “râu“, “rățușcă“, “rămurică“, până a reușit să vorbească corect, numai că după ce au început să-i cadă dințișorii nu a mai fost povestea cu L-ul , ci a început cea cu S-ul. Acum este cel mai nostim sâsâit din câți am văzut eu.

Prin urmare l-am filmat și l-am înscris în concurs. Să știți că nu l-am învățat eu să se lingă pe degețele, dar el chiar apreciază salamul săsesc și produsele de la Cris-Tim, de aceea nu  s-a putut abține să nu pape în momentul filmării. Tare mi-e teamă că-i lasă fără recuzită pe cei de la agenție când vor filma spotul. Însă pentru a ajunge acolo, trebuie să-l votați cu mic cu mare.

Dincolo de zâmbetul pe care vi-l va aduce pe față, sigur vă va face și poftă de o felie de Salam Săsesc.  

 

 Articol scris pentru Blogalinițiative.ro în  campania Cris-Tim te fac superstar

 

7 thoughts on “Casting la Cris-TIM

Leave a Reply